woensdag 4 april 2012

Sieraden organizer


Laatst liet ik in mijn shoplog deze sieraden organizer zien en ik had al verklapt dat ik er heel blij mee was. Ik was namelijk al heel lang opzoek naar een goede manier om mijn juwelen in op te bergen. Ze zaten eerst in een tasje wat helemaal niet handig was. Nu ik dit heb kan ik 's morgens heel snel mijn juwelen uitkiezen :)
Kijk je mee? 

De afmetingen staan erbij, 82 x 47.5 cm. Als het moeilijk is om in te schatten, wel het heeft precies de vorm van een kort kleedje.


Aan de ene kant heb je strips en die zijn bedoeld voor kettingen en/of armbanden. Dit is de kant die ik niet gebruik. Niet omdat ik het niet handig vind maar ik heb een aparte kast op mijn kamer hangen waar al mijn armbanden in zitten, dat vind ik handiger. en ik heb gewoon niet zo veel kettingen, en draag het ook bijna nooit.
Maar het is wel handig!Deze kant vind ik nog handiger! Het heeft acht rijen en elk rij is gesplitst in vier. Dus je kan er 40 paar oorbellen in kwijt Of ringen, armbanden,..


Et voila, ja hier ben ik heel blij mee. Ik kan nu gewoon mijn juwelen uitzoeken net zoals ik mijn kleren uitzoek :)
Goedkope juwelen kunnen snel hun glans verliezen als je het ergens legt, dat heb je ook niet meer omdat het beschermt is door dat plasticje.Eerst zat allen hier in. Ik had gewoon geen zin om juwelen uit te zoeken zo.Ik had ooit deze oorbellenhanger gekocht bij de claire's maar het is alleen handig voor korte oorbellen en de oorbellen die ik draag zijn meestal lang. Nu zitten die in m'n nieuwe juwelen organizer :)Het is de bedoeling dat je er een kapstok aan hangt zodat je het in je kleerkast kunt hangen. Super!

Conclusie: deze sieraden organizer is super handig om armbanden, oorbellen, kettingen,... in op te bergen. Het kan gewoon in je kleerkast en neemt weinig ruimte in. En er geraakt ook heel veel in. Een aanrader!
€2.39 en te koop bij de Action!


8 opmerkingen:

 1. De achterkant lijkt me superhandig voor riemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat handig zeg! Je kan ook makkelijk zien wat erin zit, lekker georganiseerd. Haha, de kersenoorbellenhanger van Claire´s vind ik wel heel cute hoor. ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wat handig! Alleen heb ik niet zoveel sierden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, ik heb die nog in de reclame gezien, wou hem ook kopen, maar ik ga bijna nooit naar de Action :(
  voorlopig heb ik al mijn oorbellen in een kistje steken, maar het duurt dan wel even om het setje te vinden :p

  BeantwoordenVerwijderen