vrijdag 22 juni 2012

Even een paar mededelingen


Hoi iedereen!

De afgelopen dagen heb ik niets meer gepost op mijn blog. Het laatste artikel was volgens mij drie weken geleden. Sorry daarvoor. Het komt door mijn examens. Daar ben ik nu gelukkig wel vanaf. Ik had twee weken lang examens, vandaag was de laatste. Maandag moeten we gaan kijken of we een A, B of C -attest hebben. Ik weet dat de meeste onder jullie in Nederland wonen dus ik zal het even kort uitleggen.


A attest = Je bent geslaagd en mag naar het volgend jaar
B attest = Je mag naar het volgend jaar maar een (aantal) studierichtingen zijn voor jou uitgesloten
C attest = Je moet je jaar overdoen

Ik hoop dat ik een A heb. Eigenlijk ben ik wel een beetje bang want ik weet dat ik drie buizen heb...dat denk ik toch. En 1 daarvan is op geschiedenis, mijn hoofdvak.

Mijn examens waren niet de enige reden waarom ik geen artikels heb gepost. Mijn pc werkte niet mee, het internet viel soms uit, soms valt de pc gewoon uit. Ik word er gek van. Ik hoop dat ik snel een eigen laptop heb.
Ik heb nu dus vakantie tot 1 september. Ik ga helaas niet ergens naar toe :(  Er is wel nog een kleine kans dat we naar Londen gaan maar het is nog niet zeker. 

Maar goed, wat ik wou vertellen:
 • Ik heb besloten meer tijd te steken in mijn blog. Ik ga proberen om elke dag een artikel te posten. Ik weet niet of het gaat lukken, ik hoop van wel.
 • Vanaf nu komt er elke week een NOTW- artikel (Nail Of The Week). Ik denk elke woensdag.
 • Mijn blog bestaat zaterdag 23 juni 1 jaar! Ik heb wel niet een heel jaar geblogd want een half jaar is er niks online gekomen. Maar ik ga een winactie houden die een van de komende dagen online komt. 
 • Er komt een nieuwe header. Dus die hakken bovenaan gaan weg. In de plaats komt er een soort van 'eigen logo'. Mijn broer heeft mij beloofd dat hij eentje voor me zal maken. Ik weet nog niet hoe het gaat worden. Ik denk iets met glitters. Het kan wel nog even duren maar het komt.
 • En SheelaWorld heeft vanaf nu ook een eigen e-mail adres. Sheelaworld@hotmail.com Dit heeft nu ook een eigen pagina 'contact'.
Ok, dat was wat ik even wou zeggen. Nog eens sorry voor die drie weken. Vanaf nu gaan er meer artikels komen en oh nog iets. Als jullie een idee voor een artikel hebben, iets wat jij graag zou willen zien op SheelaWorld, laat maar achter in de comments :)
Liefs x                                                                             

6 opmerkingen:

 1. Ik ben heel erg benieuwd naar de header!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop met je mee! Een A zal dan toch altijd erg fijn zijn. Ben benieuwd!
  Verder ben ik ook benieuwd naar je nieuwe header! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh my, gefeliciteerd! Op naar het volgende jaar. :D Gaaf dat je nieuwe plannen hebt gemaakt met je blog. En alweer een heel jaar? Toch amazing! Keeep up the good work!

  BeantwoordenVerwijderen