woensdag 27 juni 2012

Nieuw: Nail Of The Week


Zoals beloofd, het nieuwe Nail Of The Week- artikel. Ik ga proberen dit elke week te doen. Ik lak bijna elke week mijn nagels dus kan ik het ook aan jullie laten zien. Ik denk dat dit artikel vanaf vandaag elke woensdag gaat komen.

 


Een mooi zilver lakje van Gosh. Elke keer wanneer ik dit lakje draag besef ik weer hoe mooi ik deze vind. Hij blijft ook nog eens lekker lang zitten. Ik hou van dit lakje.
            
                                                                                Gosh - Silver - nr.555 - €6.99

6 opmerkingen:

 1. Mooie kleur! ook fijn dat 'ie zo lang blijft zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is echt mijn favoriete lak van GOSH, ben ook al zeker over de helft! Zit nog maar een kwart of zo in. :') LOVE IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty! Wat een ontzettend mooi lakje is dit! Ik heb de gouden versie nu net op mijn nagels zitten, haha! Prachtig lakje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie nagels heb je, en ook een erg mooi lakje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleur :) ik heb er zelf ook eentje van Gosh een roze bubblegum de kleur is mooi maar de lak zelf is niet zo goed als ik hem opdoe kan je mijn nagels er nog door zien en hij droogt na een 2de laag heel slecht. Maar deze lijkt me wel heel goed :) en het is heel fijn dat je iedere week een NOTW plaatst! :) Misschien kan je de bubblegum proberen misschien lukt het bij jou wel =D

  BeantwoordenVerwijderen