zondag 24 juni 2012

Review: Dove - haarmasker - Nourishing Oil Care


Ik gebruik niet élke week een haarmasker, maar alleen wanneer ik merk dat mijn haar het nodig heeft. Wanneer het droog aan voelt en gevoed moet worden. Vaak is dit 1 keer om de twee weken.
Ik kocht deze een tijdje geleden en heb hem ondertussen al een aantal keren gebruikt en nu ga ik jullie vertellen wat ik ervan vind.


Dit staat op de verpakking.
Mijn haar moest gewassen worden, het was vet en de puntjes waren droog.


Mijn vorig haarmasker was Beautiful Ends van Herbal Essences. En die vond ik erg fijn maar ik late het altijd in de douche staan en wanneer ik het nodig had pakte ik het uit het potje met mijn natte handen waardoor er water in kwam. Op een gegeven moment stonk het en heb ik het gewoon moeten weggooien.Dus nu doe ik het altijd in de deksel, en neem ik de deksel mee in de douche. Het potje laat ik staan in mijn kast. Na dat ik het gebruikt heb spoel ik de deksel goed af en droog ik hem heel goed zodat er zeker geen water in komt. Het is wel een gedoe maar ik wil gewoon niet nog eens dat mijn haarmasker slecht wordt.


Ik heb het masker aangebracht in mijn haar vanaf de schouderhoogte tot helemaal vanonder en heb het ongeveer 5 minuutjes laten intrekken.
Na afloop voelde mijn haar zacht aan, het had ook een hele lichte geur van het masker en het was minder gepluisd. Ook glansde het heel mooi.

Dove - haarmasker - Nourishing Oil Care:
 • Je kan er lang mee doen
 • Heel voedend
 • Maakt mijn haar zacht en glanzend
 • Laat een hele hele lichte geur achter
 • 200 ml
 • €6.99
 • Te koop bij het Kruidvat
Ik vind het een fijn masker, en gebruik hem met plezier.

Sheela x

2 opmerkingen:

 1. Leuk om hier een review over te lezen & fijn dat hij ook echt een werking heeft bij je haar. Dit is vaak even afwachten, maar super zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oehh lijkt me heerlijk!
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen