dinsdag 3 juli 2012

Review: MAX quatro oogschaduw


Max heeft hele mooie quatro baked eyeshadows, gebakken oogschaduw dus. Ik zal eerst even uitleggen wat het verschil is tussen gewone oogschaduw en gebakken oogschaduw. Gewone oogschaduw is geperst tot een plat geheel. gebakken oogschaduw is dus gebakken en vormt altijd een bolletje. Door het bakken is de oogschaduw luchtiger en komt er meer kleur vanaf. 
Vandaag review ik de gebakken oogschaduw van MAX.
Ik wist al lang van deze oogschaduws en ook dat ze goed zijn maar elke keer wanneer ik naar de winkel ging was deze (Brown & Beige nr.471) uitverkocht. De andere kleuren (blauw, roze,?) waren er wel nog.
Toen mijn vriendin Naomi het blauw palletje kocht vertelde ik dit aan haar en na een paar dagen kwam ze aan met dit prachtig palletje in haar handen. Ze had het speciaal voor mij gekocht, dankjewel lieve Naomi ♥


Het doosje is vreselijk moeilijk open te krijgen. De eerste keer lukte het me echt niet en doordat ik er zo hard aan trok, glipte het nog eens uit m'n handen. Gelukkig was het niet kapot. Eerlijk? Ik denk dat ik zeker 2 minuten over heb gedaan om het open te krijgen. Maar hey, het kan ook gewoon aan mij liggen?


Op het doosje staat: Zowel nat als droog te gebruiken. Droog voor een Natuurlijke look. Nat voor maximaal effect.


Er zit een sponsapplicator bij die ik nooit gebruik. Ik vind hem niet zo handig, hij is heel erg klein.

Tijd voor swatches!


Hier heb ik ze droog geswatched. Ik ben nu eigenlijk al onder de indruk behalve van die bruine. Zo vind ik ze heel erg mooi.


Hier heb ik ze nat geswatched en WOWWW!!! Ik schrok echt van de pigmentatie en de hoeveelheid kleur die er vanaf kwam. Meestal kan ik de 'streep' van de swatch maar tot 3 cm trekken, hier bleef die maar doorgaan, kijk aar die bruinachtige boven de oranje kleur.

Na een aantal keren gebruiken is mijn palletje wel vuil geworden. De oogschaduws zijn heel erg 'korrelig'.MAX: quatro baked eyeshadow:
 • Verpakking ziet er goedkoop uit
 • Doosje gaat moeilijk open
 • 4 kleuren
 • + mini sponsaplicator
 • Gebakken
 • zowel droog als nat te gebruiken
 • geweldige pigmentatie
 • korrelig
 • ook in andere kleuren verkrijgbaar
 • 5.5 g
 • niet getest op dieren
 • €1.29
 • Te koop bij de Action
Ik ben heel blij met dit palletje. Geweldige pigmentatie voor een geweldig klein prijsje. Amazing, right?

10 opmerkingen:

 1. Lijkt me een fijn palette! Er zitten ook hele leuke kleurtjes in^^
  Leuke review meid!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb hem zelf ook, en het is echt een sper palette! Ik gebruik hem alleen nat, want droog is de pigmentatie niet super. Blijft ook ongelofelijk lang zitten, ook zonder oogschaduwbasis! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Graag gedaan voor het doosje :D
  Het ligt niet aan jou ik kreeg de deksel ook niet open :)
  Heel leuk dat je dit gereviewed hebt!! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sta opnieuw verbaasd.. De pigmentatie is zo goed & wat een duidelijke foto's ook! Heb je ook last van fall-out met de palette, omdat je zegt dat het korrelig is? Misschien dat ik binnenkort ook nog eens een palette ga kopen, want dit is heerlijk budget!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. fall-out heb ik alleen wanneer ik het droog aanbreng. x

   Verwijderen
 5. Wat ontzettend leuk en super goedkoop !
  Blijft het wel lang zitten?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel de dag als ik het nat aanbreng. Droog blijft die ook wel lang zitten maar de kleur is dan zo subtiel dat je niet eens merkt dat je wat op hebt.

   Verwijderen
 6. leuk k ga m morgen gelijk kopen als ik voorbij de action fiets.

  BeantwoordenVerwijderen