zaterdag 27 juli 2013

Review: kruidvat nail polish remover


Wie kent ze nu niet? De oh zo beroemde potjes waar je je nagellak mee kan afhalen in een paar bewegingen. Hema heeft ze, maybelline heeft ze, sephora heeft ze, kruidvat heeft ze ook al een tijdje. Vandaag review ik deze nail polish remover pot van het Kruidvat.


Eerder reviewde ik de kunstnagelremover van het Kruidvat en daar was ik echt enthousiast over, maar dat potje was bedoeld voor kunstnagels. Het potje dat ik nu review is bedoeld voor nagellak. 
Ik vind de verpakking wel leuk, het potje zit vol met de spons die doorweekt is met nagellakremover. Van mij mocht het sponsje wel een andere kleur hebben, nu is het saai zwart, en de pot is ook zwart. Binnenin zit een klein rondje waar je je vinger in moet stoppen.Door het sponsje zit een snede waardoor de dikkere vingers er gemakkelijk in geraken.Zo zien mijn nagels eruit voor het testen. Afgebladderde nagellak die niet meer mooi is. Op m'n ringvinger heb ik glitternagellak. Ik ben benieuwd of die er ook gemakkelijk vanaf gaat.


Dit is na vijf keer draaien met elke vinger. Nagellak haalt hij er dus prima vanaf maar glitternagellak niet.Als je goed en lang draait, krijg je ook de glitternagellak van je nagels.

Zoals je ziet heb ik witte vlekjes op m'n nagels, ik weet eigenlijk nog steeds niet wat het is, ik dacht eerst dat het nog een beetje basecoat was maar dat is het niet. Mijn nagels zijn ook helemaal niet uitgedroogd omdat er geen aceton in zit. De vlekjes gingen na een paar uurtjes wel gewoon weg. 
Op de verpakking staat dat je moet draaien met je vinger maar soms draait het sponsje met m'n vinger mee omdat hij niet is vastgemaakt aan het doosje. Dus ik maak altijd van alle soorten bewegingen in het potje. Half draaien en half op en neer. Voor glitternagellak vind ik hem niet fijn werken, dan gebruik ik liever de kunstnagelremover, die heeft slierten die het glitter goed afhalen.

Kruidvat - nail polish remover:

 • goed sluitende pot
 • haalt gewone nagellak goed af
 • haalt glitternagellak moeilijk af
 • spons zit niet vastgemaakt aan de pot
 • zonder aceton
 • bevat glycerine en argan olie
 • droogt mijn nagels niet uit
 • heeft een sterke removergeur
 • 75ml
 • €2,49
Als je geen of weinig glitternagellak gebruikt, raad ik deze pot zeker aan want dan werkt hij prima. Als je veel glitternagellak gebruikt, zou ik voor de kunstnagelremover gaan, die haalt glitter beter en sneller van je nagels af.

Gebruiken jullie ook zo een pot? Welke is jullie favoriet?

Liefs,
Sheela

13 opmerkingen:

 1. Deze heb ik ook maar inderdaad voor glitternagellak werkt het niet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik die van Bourjois. Die is praktisch hetzelfde, alleen ruikt die van B. naar aardbei. Haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik hem hem ook en vind hem erg fijn! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Denk dat als mijn potjes van nu op zijn ik ook die van kruidvat ga proberen

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I really need to try this product out!
  Follow me on GFC and Bloglovin’ and I'll follow back! Let me know when you’re done over on my blog:)x
  Teeniolect
  Teeniolect on Bloglovin’

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah jammer dat hij de glitter er niet zo goed vanaf haalt, daar moet echt een snelle én makkelijke oplossing voor komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, works like a charm! Die witte vlekjes kunnen uitdroging zijn, of beschadigingen, maar ook een tekort aan calcium. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. persoonlijk vind ik die van de Hema net iets fijner

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik hoor altijd dat die van de Hema iets fijner is, maar wel duurder. Het potje van de Hema is sowieso wel leuker dan deze van de Kruitvat!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. its is nice, did its work properly.. its good for me as i dnt really wear glitter nailpaint...

  keep in touch,
  www.beingbeautifulandpretty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. leuke review, ik heb deze pot ook liggen maar nog niet gebruiikt

  BeantwoordenVerwijderen