vrijdag 5 juli 2013

Webshop: Cocosmo.nl

Bron
Dag lieve lezers,

Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een webshop die ik pas heb ontdekt, namelijk Cocosmo.nl. Op het eerste zicht lijkt het een doodnormale webshop, maar dat is het niet. Persoonlijk vind ik dit één van de beste webshops die ik tot nu toe ben tegengekomen. Daar geef ik je in dit artikel tien redenen voor. 1. Cocosmo.nl staat vol met advies en tips omtrent make-up en huidverzorging. Eigenlijk geeft het advies over alles wat met beauty te maken heeft. Stel dat je een foundation koopt, dan geeft Cocosmo.nl als tip dat je foundation op je kaaklijn moet testen om te zien of het matcht met je gezicht.
 2. Cocosmo.nl verkoopt betaalbare producten. Ik zeg niet dat ze super budget zijn, maar de prijs is gewoon prima. Een gewone nagellak bijvoorbeeld kost rond de vier euro, prima prijs!
 3. Ze houden zelfs fotoshoots. Beauty-fotoshoots, fashionfotoshoots maar je kan de fotograaf ook boeken voor een bruiloft of iets dergelijks.
 4. Ze geven make-up workshops voor kinderen, tieners en vrouwen. Hoe leuk is dit om bijvoorbeeld op een verjaardag te doen? Ze nemen zelf de make-up producten mee.
 5. Ook doen ze aan haarstyling. Je kan bij hen terecht voor alles wat met haarstyling te maken heeft.
 6. Ze doen bruidsmake-up!! Op de dag van je trouw wil je er gewoon fabulous uitzien, het is dé dag die je nooit zal vergeten en waar er ontzettend veel foto's worden genomen dus je wilt echt wel dat je make-up er perfect uitziet.
 7. Is er iemand jarig en weet je niet wat je hem of haar cadeau moet doen? Cocosmo.nl heeft cadeau pakketten waar je uit kan kiezen maar je kan ze ook zelf samenstellen.

                                dsc0268.jpg
 8. Alle make-up producten zijn dierproefvrij!
 9. Als je een bestelling plaats boven de €25 dan zijn de verzendkosten GRATIS.
 10. En als laatste mag ik van Cocosmo.nl een kortingscode met jullie delen. Je krijgt een gratis Jolly Jewels nagellak bij een besteding van minimaal €10 (exclusief verzendkosten). Hiervoor gebruik je de kortingscode: Jewels2013. Jullie kunnen gebruik maken van deze kortingscode in de maanden juni, juli en augustus. 
Bedankt voor het lezen van mijn artikel.
Liefs,
Sheela
Advertorial

8 opmerkingen: