dinsdag 6 augustus 2013

Review: MAX - stripersDe nail-art lovers onder ons zullen wel weten dat het vroeger erg moeilijk was om aan stripers te komen. Online kon je ze wel bestellen maar in de winkel vond je ze moeilijk. MAX, het bekende merk van de Action heeft al een tijdje stripers in verschillende kleurtjes en ik kan je al zeggen dat HEMA binnenkort ook stripers aan hun assortiment zal toevoegen. MAX verkoopt hun stripers in setjes van drie. Ik kocht er twee, deze die je op de foto kan zien, en nog een setje om in een winactie weg te geven aan één van jullie.


Ik review vandaag voor jullie de stripers in de kleur Black, Bronze en Crème. De verpakking vind ik er mooi uitzien, simpel maar mooi. Ze nemen ook niet al te veel plaats in beslag in je stash.


Wat ik heel belangrijk vind bij stripers is dat het penseeltje dun genoeg is zodat je er strakke lijntjes mee kan zetten. 
Deze stripers zijn redelijk dun, maar ik vind dat ze best wat dunner mochten zijn. 


Bij deze stripers staken er wat haartjes boven uit het kwastje waardoor je geen mooie lijntjes kon tekenen. Dit is wel heel gemakkelijk te corrigeren door dat uitstekend haartje af te knippen. Dat heb ik gedaan en dan werkt de striper prima.
Hier heb ik met de zwarte en bronzige kleur wat lijntjes gezet op m'n ringvinger. Ik vond dit effect erg mooi, het is wel heel simpel. Als je niet goed bent in nail-art, dan is dit iets wat wel geschikt is om te maken, het is zeer gemakkelijk.


Ik wou de stripers wat beter uittesten dus maakte ik op elke vinger een nail-art, of nou ja.. dat probeerde ik tenminste. Ik kan nu al zeggen dat ik écht niet goed ben in nail-art met stripers. Dit was dus het resultaat. Ik vond het niet bepaald mooi maar ik deed het dan ook puur om te testen.


Op m'n duim maakte ik de simpele nail-art die ik wel mooi vond.


Omdat ik niet tevreden was met de eerste nail-art, deed ik een tweede poging maakte ik deze creaties. Heel erg tevreden was ik nog steeds niet maar ja, ik kan nu eenmaal niet goed overweg met stripers. De border nail op m'n pink vond ik wel goed gelukt.

Over de zwarte en bronze kleur ben ik best wel tevreden. Soms klontert de lak wel. Maar over de crème kleur ben ik niet tevreden. Hij dekt niet goed en klontert enorm.


MAX - stripers:
 • verpakt in setjes van drie
 • verschillende kleuren
 • mooie verpakking
 • soms steken er haartjes bovenuit het kwastje (kan je makkelijk afknippen)
 • werken fijn
 • soms klonteren ze
 • soms dekken ze niet goed (bij mij dekte de crème kleur niet goed)
 • niet getest op dieren
 • €1,35
 • te koop bij de Action
Ik ben niet van plan om hier nail-art designs mee te maken maar af en toe wat streepjes op op de nagel van mijn ringvinger vind ik prima. Daarvoor raad ik ze dan weer wel aan. Als je heel creatief bent en je kan precies werken, dan zou je hier ook mooie designs mee kunnen maken. 

Wil jij ook een setje stripers? Doen dan mee met mijn winactie, je kan een beautypakket winnen waar zo een setje stripers in zit. Meedoen kan tot en met 15 augustus.

Liefs,
Sheela

13 opmerkingen:

 1. Ik vind ze zelf erg prettig werken! Leuk gedaan (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb alle MAX stripers een tijdje geleden gekocht die ik maar kon vinden, zo fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er erg leuk en goed uit haha, ik heb ze zelf ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze lijken me heel fijn, ik wil ze ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lijken me hele fijne stripers! Mooie nail-art :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel jammer van de cream striper maar de rest ziet er goed uit

  BeantwoordenVerwijderen