zondag 22 september 2013

1001extensions
Lang, gezond haar met veel volume, wie wilt dat nu niet? Wat het meest opvalt aan iemand is het haar, dat vind ik toch. Je haar zit aan je hooft, je ziet het meteen dus het is echt wel ok om daar veel mee bezig te zijn. De één zit elke dag te steilen, de ander doet er extensions in. Afhankelijk van jou haar, doe je ermee wat jij wilt. Ik probeer veel verschillende manieren uit, laatst heb ik de extensions van 1001extensions getest en vandaag laat ik het resultaat zien.


Mega blij was ik toen ik de eerste schooldag terug thuis kwam. Er stond een pakketje op me te wachten met deze extensions. Ik heb de aller langste in de kleur zwart, en omdat ik erg dik haar heb, heb ik twee pakketjes genomen. Deze zijn 56cm lang. Ik kreeg ook drie extra clipjes voor het geval er een clipje kapot was.Eén pakketje bevat zeven stukken haar, één grote met vier clipjes, twee met drie clipjes, twee met twee clipjes en twee met één clipje. Ik raad je aan om twee pakjes te nemen als je dik haar hebt want er hangt best weinig haar aan zo'n clipje.Al de extensions zijn gemaakt van écht mensenhaar. Het haar is mooi glanzend, zacht en erg gezond.


Wel gek als je denkt dat dit haar ooit aan iemand z'n hoofd hing.Dit is mijn haar zonder de extensions in, het is hier enkel gesteild en ik heb hier al mijn haar naar achter gedaan. Zoals je kan zien heb ik best veel en erg dik haar. De kleur komt trouwens niet helemaal overeen met de extensions. De extensions zijn een tikkeltje zwarter, mijn haar lijkt donkerbruin als ik het naast de extensions houd, maar dat is niet erg want als je ze in hebt merk je niet veel van het kleurverschil.Normaal hou ik het wel zo, dus niet alles naar achter. Ook vooraan wat plukken.


Sorry voor de mega wazige foto.
Het makkelijkste wat je kan doen is, een groot pluk haar omhoog steken, zodat je vanonder een klein baantje over hebt. Daar maak je de clipjes aan vast. Baan per baan ga je omhoog en zorg je ervoor dat de clipjes mooi verdeeld zitten. Het is het gemakkelijkst om de brede stukken vanonder te plaatsen, en de smallere vanboven.


 Zo zien de clipjes eruit, je hoeft ze gewoon omhoog te drukken en dan is het clipje open, dan schuif je het in je haar en clip je het toe. Het lijkt wat moeilijk en misschien denk je dat de clipjes eruit gaan schuiven maar het werkt erg gemakkelijk en de clipjes zijn zo gemaakt dat ze niet naar onder kunnen schuiven, ook wanneer je ermee gaat rennen blijven de clipjes op hun plek zitten.


 Hier heb ik al de extensions in. Wel, zoals ik al zei hangt er weinig haar aan zo'n clipje en dat bewijst deze foto. Ik heb twee pakjes in m'n haar, dat zijn 32 clipjes en dit is het resultaat. Je kan erg duidelijk zijn dat ik extensions in heb. Dat vind ik best jammer. Mijn hoofd zit helemaal vol met clipjes, dus drie pakjes gebruiken is ook geen optie maar er zijn gelukkig wel een aantal manieren waardoor de extensions er toch mooi uitzien......wanneer ik mijn haar aan één kant houd. Het valt dan helemaal niet op dat ik extensions in heb en mijn haar lijkt zo veel langer. Zo zou ik het zeker naar een feestje of iets dergelijks dragen.


In een vlecht vind ik het ook erg mooi, als je je haar vastmaakt op de plek waar je echt haar eindigt, dan valt het helemaal niet op dat de rest nep is.Hier zie je heel mooi het verschil. Mijn haar is veel langer met de extensions. Eén pakje van 56cm kost €59,90.

Zelf heb ik nooit gedacht aan extensions kopen omdat ik van mezelf al erg dik en soms lang haar heb (mijn haar groeit snel). Maar ik vond het heel fijn om ze toch te proberen, ik ben er niet helemaal tevreden over omdat het effect niet zo mooi is als ik mijn haar volledig los laat, maar aan de zijkant en in een vlecht is het wel mooi en zeker ook draagbaar. Als je haar hebt zoals mij, dan raad ik de extensions niet aan omdat ze dan veel te dun zijn. Heb je erg dun haar, en wil je graag wat langere lokken met wat meer volume, dan raad ik ze zeker aan want ze kunnen zo mooi zijn en de kwaliteit is ook erg goed. 
Alle extensions kan je hier vinden: http://www.1001extensions.nl/
       
1001extensions:
 • gemaakt van echt haar
 • gezond, zacht en glanzend
 • werkt met gemakkelijke clipjes
 • 1 pakje bevat 7 stuks met in totaal 16 clips
 • je krijgt extra clipjes
 • makkelijk in te brengen
 • blijft goed zitten
 • weinig haar aan één clipje
 • verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren, vormen
 • Afhankelijk van je maat en soort verschilt de prijs.
 • De extensions die ik heb getest kosten €119,80 (2 pakjes)
 • Hier te koop
 • Aanrader als je dun haar hebt
Hebben jullie al eens extensions in gehad?
Liefs,
Sheela

12 opmerkingen:

 1. ik heb ze ook, bij mij komen ze jer ammer ook zo uit te zien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb ze al een paar keer zien voorbijkomen :D Ze lijken me best goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wow wat is je eigen haar prachtig!! Nee Extensions is inderdaad niet iets wat bij jouw past en wat jij nodig hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief! Dankjewel :) Maar hier is het wel gesteild, anders is het echt een ramp. x

   Verwijderen
 4. In een staart of vlecht is het wel mooi, maar los niet. Je eigen haar is zo prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer dat je ze zo ontzettend goed ziet maar als je een vlecht in hebt valt het nog mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt al fantastisch haar van jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is wel jammer dat je het zo goed ziet, los! Maar in een staat of vlecht is het wel mooi! Maar je hebt echt al prachtige haren van jezelf! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. in een vlecht of aan een kant is het wel leuk =)

  BeantwoordenVerwijderen