dinsdag 3 september 2013

Opgemaakt: augustus 2013


En daar vliegt weer een maand voorbij. De laatste vakantiemaand :(
Elk jaar voelt het alsof de vakantie steeds sneller voorbij vliegt. Het was wel leuk en ik heb er van genoten. Ik heb in augustus niet heel veel opgemaakt, gewoon een paar basic dingetjes die ik met plezier weer aan jullie laat zien.

 • Dove intense repair shampoo
  Ik heb eigenlijk niet veel te vertellen hierover, het was een basic shampoo die mijn haar goed schoon maakt. Ik merk helemaal niet veel verschil tussen alle verschillende shampoos die ik gebruik. Het enige wat verschilt is de geur en de kleur, voor de rest doen ze bijna allemaal hetzelfde. Hopelijk kom ik ooit die ene shampoo tegen waar ik niet meer zonder kan.
 • Yves Rocher mini kokos douchegel
  Dit was ook een prima douchegel, hij rook naar kokos, niet mijn favoriete geur dus ergens ben ik stiekem wel blij dat deze op is.
 • Venus scheermes
  Dit is het kopje van een scheermes, voor mij is het één van de beste scheermesjes die ik ooit heb gebruikt. Deze maakt mijn huid goed glad.  • Neusstrips
  De beste neusstrips ever! Ik gebruik ze regelmatig. Ze halen het meeste troep uit de poriën van mijn neus weg.
 • Garnier lippenbalsem
  Deze vond ik eigenlijk niet zo goed, hij maakte mijn lippen een beetje zacht en dat is het. Hij rook niet lekker, zag er ook niet mooi uit(wit) en hij deed ook niets aan mijn velletjes dus deze koop ik niet opnieuw.
 • Nepwimpers
  Ik heb de wimpers hier niet meer van, ik denk dat ik ze gewoon heb weggegooid, maar ze waren heel mooi. In het begin werkte de lijm ook goed mee maar na een tijdje deed die zijn werk niet meer.
 • Max nagelstickers
  De stickers waar ik oh zooo ontzettend enthousiast over was(kuch kuch!) Lees mijn review hier.
Dat waren de producten die ik heb opgemaakt, hopelijk vonden jullie het fijn om te zien. Hebben jullie veel opgemaakt?

Liefs,
Sheela

8 opmerkingen:

 1. de neusstrips gebruik ik ook, erg fijn. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik moet ook eens aan de neusstrips, heb dat nog nooit geprobeerd, terwijl ik wel last heb van mee-eters op mijn neus! Hahaha, wat is 'neus' eigenlijk een grappig woord. Vooral als je het vaak zegt: neus neus neus neus, hahahaha :D.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Neusstrips! Dat wil ik nog wel eens proberen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk om te zien, leuk producten heb je opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen