zaterdag 7 september 2013

Review: nageldroger


Een manicure doen kost best veel tijd, oude nagellak afhalen, nagels vijlen, basecoat opdoen, twee laagjes kleur, tussendoor laten drogen en ga zo maar door. Ik ben dol op nagellak maar het wachten tussendoor om je lak te laten drogen vind ik niet zo fijn. Je kan dan een tijdje niets doen, en als ik aan m'n nagellak kom om te zien of hij droog is, verpest ik het negen van de tien keer. Ik kocht deze nageldroger in de Action in de hoop dat het mijn probleem zou oplossen.


Dit is een klein rond apparaatje dat werkt op batterijen. Er moeten twee AA's in. Hij heeft een opening aan de zijkant waar je je gelakte nagels op moet leggen. De plaats waar de vingers rusten is een knop, die wordt ingedrukt en dan gaat er een ventilatortje aan aan de bovenkant dat wind blaast op je nagels.


Ik heb een zwarte gekocht omdat al de andere kleuren uitverkocht waren op dat moment maar ze zijn dus in meerdere kleuren verkrijgbaar.


Niet alle vingers geraakten op het knopje waardoor ik ze in meerdere sessies heb laten drogen. Het apparaat maakt best veel geluid, ik heb voor de grap het geluid van mijn gewone ventilator en de nagellakdroger vergeleken en de nagellakdroger maakt veel meer geluid. Dat vind ik best jammer, want ik lak mijn nagels vaak voor het slapen wanneer iedereen al slaapt. Dan kan ik dit apparaat dus niet gebruiken.


Hij maakt mijn nagellak niet volledig droog maar hij zorgt er wel voor dat ze iets sneller drogen. Ik houd ze er meestal 3 minuten onder en dan zijn ze wel iets sneller droog dan wanneer je ze aan de lucht laat drogen. Je moet wel goed oppassen met je vingers er in en uit te halen. Ik heb namelijk al meerdere keren mijn nagels tegen het apparaat gestoot waardoor ik deukjes kreeg ik mijn nagellak.


Action - nageldroger:

 • verkrijgbaar in meerdere kleuren
 • werkt op twee AA batterijen
 • maakt veel meer geluid dan een gewone ventilator
 • niet alle vingers kunnen gelijk in het apparaat
 • zorgt ervoor dat nagellak een beetje sneller droog is
 • €2
 • te koop bij de Action
Ik merk wel dat ik hem bijna niet gebruik omdat ik niet heel veel verschil merk met aan de lucht laten drogen en met dit apparaat. Bovendien heb ik meer kans om mijn nagels aan het apparaat te stoten en dat is ook niet wat ik wil.

Gebruiken jullie iets speciaals om nagellak sneller te laten drogen?

Liefs,
Sheela

7 opmerkingen:

 1. Ik heb ook een nagellak droger maar gebruik het ook nooit. Ik gebruik een topcoat van Essence, die droogt echt super snel. (Essence studio nails better dan gel nails top sealer fasy dry)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb deze ook eens gehad, maar vind hem niet echt werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb hem ook , maar ik vind hem niet zo heel fijn

  http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik kende dit nog helemaal niet. Jammer dat ie niet super geweldig werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik gebruik graag de essence expres dry dropes, dat vind ik veel fijner werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. heel jammer dat niet alle vingers er in een keer in kunnen, dat werkt dan niet echt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik ga naar buiten en dan ga ik wapperen met mijn armen/handen... Het helpt goed als er een beetje wind staat en nu zeker als het herfst is, want met koude lucht hard je nagellak beter dan met warme lucht (krijg je geen bubbels van):)

  BeantwoordenVerwijderen