vrijdag 9 maart 2012

Ik-word-nagellak-gek-dag!

Bron
Nooit gedacht dat ik dit ooit ging zeggen, ik, als nailpolishlover die alleen al blij wordt door naar nagellak te kijken, lakken, fotograferen, kopen,... op een dag gek wordt van nagellak! Maar het is toch gebeurd. Ik zal het even uitleggen.

Elke week zoek ik tussen mijn nagellakjes naar de nagellak die ik die week op wil doen, vandaag wou ik glitternagellak, en ik had er pas eentje gekocht die ik nog niet gebruikt had: Essence colour & go - Make it golden. Ik heb precies dezelfde in een andere kleur (zie een paar artikels terug) die ik heel fijn vond dus ik dacht dat ik deze ook heel fijn zou vinden. Deze dus, Time for romance. Deze vond ik echt super mooi,  ik weet wel niet meer of ik hier onder toen een andere kleur had aangebracht.Normaal lak ik mijn nagels op mijn bureau, daar heb ik het beste licht maar nu lagen er boeken op en het was te rommelig dus ging ik aan mijn nachtkastje zitten, daar heb ik wel heel weinig licht maar dat kon me toen niet schelen.
Ik wou volledig glitter en ik wist dat ik daarvoor heel veel van deze laagjes nodig zou hebben, dus ik begon. 1ste laagje, drogen, 2de laagje, drogen, 3de laagje, drogen. 

Toen was het al vrij dik maar ik had niet overal glitter, en dat wou ik wel dus ik bleef doorgaan. 4de laagje, drogen, 5de laagje. Toen stopte ik omdat ik het beu was, het zag er al vrij glitterig uit, best mooi (en dik!) ik besloot om de volgende dag nog 1 laagje aan te brengen. Ik zag dat het nog niet droog genoeg was dus ik wachtte nog even, na 10 minuten wachten ging ik met mijn vingers zachtjes over elke nagel om te zien of het droog was, en dat was die, dus begon ik mijn nagellakspullen op te ruimen (nagellak, vijl, handcrème,..) allemaal in de doos. En toen gebeurde het, ik stote met één van mijn nagel tegen de doos en de nagellak was er half af, half tegen mekaar op een hoopje, dat vond ik zo jammer. Ik dacht dat het wel nog mooi zou lijken van ver, dus ik liet het zo. Ik hield wel op met opruimen omdat ik niet nog een nagel wou verpesten(nagellakpotjes stonden nog open!). Na vijf minuten hetzelfde, met een andere nagel. Huh, hoe kan dat?? Ik heb toch kei lang gewacht! En na een half uur was alles, élke nagel verpest!
Ik was echt niet blij op dat moment, ik had er heel lang aan gezeten, en dan gebeurt dit. Het zag er echt niet meer uit dus haalde ik het er allemaal weer af. Ik ging naar mijn nachtkastje, waar mijn nagellakken nog open stonden, en ja, je kan het al raden, ik stote er één om. Grrr! Gelukkig was er niet zo veel op mijn nachtkastje terechtgekomen, en ik was snel met het op te kuisen.
Ik heb toen wel alles meteen in de doos gedaan, doos in de kast, kast toe! Vandaag dan maar geen nagellak!

De volgende dag heb ik mijn nagels gelakt met Riviera Red, die zagen jullie ook al voorkomen in mijn shoplog van 21 februari (een paar artikels terug). Die had ik nog niet gebruikt. En ik ben er blij mee want dit lakje heeft me wél blij gemaakt :)
Btw, Nu heb ik wel door dat die gouden glitternagellak bedoeld is als topcoat of over een goude nagellak. Man ik ben toch dom geweest!Dus de volgende keer doe ik eerst een laagje gouden nagellak en dan de glitter topcoat. 

Essence - Make it golden: €1.29
Essence - Time for romance: €1.29

Er komt nog een artikel waar ik foto's laat zien van Riviera Red, de rode nagellak.

Groetjes
Sheela ;)

3 opmerkingen:

  1. Ik moet zelf ook minstens 2 uur wachten met sneldrogende topcoat voordat mijn nagellak echt goed uitgehard is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mm herkenbaar dit. Heb een soort haat/liefde verhouding met nagellak. Ik vind het leuk om er zo veel mogelijk te hebben maar echt mooi aanbrengen gaat zo vaak fout! Heb er gewoon geen geduld voor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb die topcoat ook, ik ben er niet echt tevreden over.. hij droogt echt super traag!

    BeantwoordenVerwijderen