maandag 30 april 2012

Opgemaakt april


Dit is mijn allereerste opgemaakt artikel. Dus ik laat zien wat ik heb opgemaakt deze maand en bij elk product geef ik een mini-review. Ik weet nog niet of ik dit elke maand ga doen, dat hangt namelijk van jullie af. Als jullie het leuk vinden(laat dan achter in de reacties) dan wel.
Dit zijn trouwens niet alle spullen die ik heb opgemaakt want ik ben pas beginnen verzamelen midden april. 
Enjoy ;) x

Herbal essences - Beautiful ends
Als eerste deze conditioner, ik heb ook de shampoo en masker hiervan gebruikt en vind ze erg fijn. Ik ga deze ooit nog eens kopen.

Body fruit shower gel - Mango & Papaya
Deze had ik al heel lang, voordat ik deze opmaakte begon ik aan een andere douche gel, waardoor deze aan de kant lag. Maar ik heb hem nu opgemaakt. Hij werkt prima maar ik zal hem niet nog eens kopen.


Dan, 3 Action producten. Een neusstrip, maskertje en maskerdoekjes.
Van de neusstrips ben ik fan, die zal ik blijven gebruiken, het maskertje is ok en die maskerdoekjes vind ik eigenlijk niet zo fijn maar ik heb nu een andere soort, ik heb nu de vochtinbrengende maskerdoekjes, die vind ik een stuk fijner.


Watjes, hier kan ik niet veel bij vertellen.Nagellakremover pads, deze heb ik niet opgemaakt maar ik ga ze toch weggooien omdat ze niet werken, ze zijn helemaal uitgedroogd maar misschien komt dat omdat ik ze veel te lang in mijn kast had liggen.


Ik had mijn nagellakstash uitgezocht, en dit ging ik weggooien om één van de volgende redenen:
Er komt niets meer uit
Het is te klonterig
Ik krijg de dop niet meer open :)
Werkt niet


Dat was het, niet zo speciaal, I know. Maar laat me weten als jullie dit graag elke maand willen zien. 
Liefs x

10 opmerkingen:

 1. Ik vind die maskerdoekjes van de Action ook niet zo fijn (ik heb de andere), maar dat komt vooral omdat ik geen geduld heb om stil te blijven zitten en dan valt-ie steeds van mijn gezicht. =)

  Die nagellakjes heb ik ook, waarvan de dop niet meer open gaat, die geef ik altijd een mijn vriend en dan is het probleem opgelost! =)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om te zien! Ik dacht eerst: Wow zoveel nagellak opgemaakt ;) Ik heb nooit een flesje leeg gemaakt, maar toen las ik het! Zonde zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De maskerdoekjes van de Action, ben ik zo geen fan van.. Mijn huid krijgt er totaal geen boost van.. De andere producten lijken me wel erg fijn! Aha, je nagellakjes, zonde! Ik heb laatst ook alles uitgezocht & er konden drie de prullenbak in.. Daarbij heb ik ook nog de andere potjes schoongemaakt, de dop dan zegmaar. Je merkt het resultaat dan echt, want de dop gaat er veel makkelijker van af! Wel een enorme klus, als je veel nagellak heb natuurlijk, aha! Dus ik ben ook halverwege gestopt, maar ook heb ik gelezen, dat je nagellak veel sneller meegaat. Ik ben nu dus erg benieuwd! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk. Ik hou van opgemaakt artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Woop, a lot of products! Oh, nagellakstashes uitzoeken is altijd een werk. Vind het zonde om sommige kleuren weg te doen! xD

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goed dat je zo veel hebt opgemaakt zeg!
  Ik moet die maskerdoekjes nog uiproberen, hoop dat ze nog wel een beetje goed zijn^^

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Begrijp wel dat je de nagellak hebt weggegooid, soms werkt iets gewoon niet meer prettig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik moet ook een keer wat nagellak weg gooien, ik heb zo veel,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk! Veel opgemaakt of weggegooid, goed om alles soms eens te inspecteren of het wel goed is! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. lekker veel opgemaakt, ik doe het zelf ook maandelijks (alles goed uitzoeken) x

  BeantwoordenVerwijderen