vrijdag 4 mei 2012

Pan!Vinden jullie het ook zo leuk wanneer je de pan raakt bij een beautyproduct? (pan=bodem) Ik kan er heel erg blij van worden. Ik heb niet zo veel beautyproducten maar ik heb mijn spulletjes even uitgezocht en al de pan's er uit gehaald. Willen jullie mijn mini-pan-stash zien? Lees dan verder.

Wanneer je de pan hebt geraakt betekent het dat je product bijna op is, en eigenlijk betekent dat toch dat dat product super is want je maakt toch niet zo snel een beautyproduct helemaal op? Een oogschaduw bijvoorbeeld, ik heb nog nooit een oogschaduw helemaal opgemaakt. Het zou wel vet cool zijn :)
Ik spreek trouwens over de beautyproducten in een potje op uitzondering van crèmes, body butters, haarmaskers,..Zoals ik al zei, het is mini. Ik heb er maar vier waarvan één eerst van mijn mama was. Ik zal ze allemaal één voor één laten zien met bij elk product een mini-review.


Pan!


Dit is een van mijn favoriete oogschaduws ever! Het was een limited edition van vorig jaar die gebaseerd was op jeans. Ik ben er dol op deze kleuren.


Ik vroeg me een tijdje geleden af waarom ik de pan nog niet had geraakt want ik gebruik hem zo vaak. En een paar dagen later raakte ik hem :)


Dit is dat product wat van m'n mama was, eigenlijk ben ik er niet zo dol op. Niet omdat het niet goed werkt maar omdat ik het merk niet ken en omdat ik niet zelf de pan heb geraakt :p 
Het product zelf is wel heel goed.


Ja, veel pan, maar toch. Ik hou er meer van om zelf de pan te raken.


Vaseline, is al een voorbij gekomen in mijn artikel over Lippen verzorgen. Goed product, gebruik ik ook redelijk vaak. Zou ik zeker opnieuw kopen maar dan wel de rode versie.


En dan hebben we doosje/palletje nog.


Deze heb ik een half jaar geleden gekregen van mijn oom uit Canada, ik kende het merk niet dus ik veronderstel dat het alleen daar te verkrijgen is?


Dit is een heel handig doosje, er zitten vier oogschaduws in, een blush, poeder en vijf kwasten. Ik was hier echt heel blij mee. De oogschaduws vind ik heel goed, heeft heel veel pigment en de kleuren zijn ook mooi. Het enige nadeel is dat het veel 'brokkelt'. De kleuren komen makkelijk over elkaar waardoor ik het palletje vaak moet schoonmaken.


En ik heb de pan geraakt bij de poeder, deze werkt ook erg goed en maakt m'n huid zo zacht. Hier zie je trouwens goed wat ik bedoel met 'brokkelen'.Dit was mijn pan-collectie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden. En bij wat hebben jullie pan geraakt? :)

15 opmerkingen:

 1. Wat leuk! En inderdaad erg toevallig ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk artikel! bij mij raak ik nooit de pan haha want ik koop vaak nieuwe producten en dan vergeet ik de oude te gebruiken...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pan raken, goddelijk ;p

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel. Ik heb wel vaker pan geraakt en ook oogschaduw opgemaakt. Toevallig heb ik van de week weer pan geraakt bij mijn poeder van Catrice!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hahaha, leuk om te zien! en dat doosje uit canada vind ik echt gaaf :o

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heb ik maar een product waarbij ik de pan heb geraakt en dat is een oogschaduw van Miss helen! Jij heb veel pan porn zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een leuk artikel, grappig om te zien weer eens iets anders.
  Ik heb het bijna nooit meegewmaakt dat ik pan heb geraakt, ik maak bijna nooit mijn producten helemaal op hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. nice! Ik heb nog maar in 2 dingen pan momenteel

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te zien, ik vind het ook altijd leuk als ik de pan/bodem raak :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuk artikel! Ik raak ook niet zo gauw pan haha. Alleen mijn Rosbudsalve heb ik al 2x pan geraakt, mijn 2e is al bijna op :-) heb nu een tube dus kan ik pan niet mee raken helaas hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ah, altijd leuk om te zien! Het is ook gaaf om de pan te raken, teken dat je hem veel en vaak gebruikt! Zelf vind ik het ook altijd een geweldig iets om de pan te raken, maar ook weer zonde. xD

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind dit altijd zo leuk om te zien! Haha ben zelf altijd heel erg blij als ik een pan raak, voel me dan een beetje trots haha aangezien ik redelijk veel make up heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik moet mijn eerste pan nog raken, maar ben er bijna bij eentje...weet niet of ik blij of triest moet zijn haha. Ik volg je, volg je me terug ? (bloglovin)

  BeantwoordenVerwijderen