donderdag 5 juli 2012

Nieuwe schoenen


Volgens mij zijn al mijn volgers meisjes. Dat verwacht ik toch omdat dit een BEAUTYblog is. En wij, meisjes zijn dol op shoppen, of niet? De meeste toch? Ik in ieder geval wel, I love it! Maar soms vind ik shoppen moeilijk. Het moeilijkste vind ik schoenen kopen. Ik ben meestal ontzettend blij wanneer ik schoenen heb gekocht maar ik vind bijna nooit schoenen waar ik zegmaar 'verliefd' op word.
Ik moest al een hele tijd dringend nieuwe schoenen kopen. Ik had er één paar die ik regelmatig droeg en de rest waren schoenen voor in de winter, hoge hakken, of schoenen voor een feestje ofzo. 

Ik stelde mijn shopmoment telkens uit en dacht: "ja, deze schoenen kunnen wel nog een week mee." En zo ging het door tot dat een paar weken geleden de zool van mijn ballerina scheurde! Ze zagen er helemaal niet meer goed uit. Het waren trouwens goedkope ballerina's die er goed uit zagen voor een aantal weken. Toen moest ik dus DRINGEND schoenen kopen!


De reden waarom ik schoenen kopen zo moeilijk vind is omdat ik schoenen bijna nooit mooi vind, toch niet mooi genoeg. Het is niet zo dat ik bijna iedereen hun schoenen lelijk vind, maar als ik ze zelf moet kopen dan moeten ze gewoon perfect zijn. Denk nu niet dat ik een zo een fashion tuttebel ben dat het heel erg vind als er één plooi verkeerd zit, neen, absoluut niet. Maar bij schoenen heb ik toch wel een beetje dat 'perfectionisme'.

Voor in de zomer wil ik eigenlijk alleen maar ballerina's. Open schoenen vind ik wel mooi maar ik vind mijn tenen niet mooi dus die laat ik liever niet zien. 
Wanneer ik dan eindelijk goede schoenen heb gevonden, is de maat verkeerd. Ik heb een grote schoenmaat, 41. Voor een meisje is dat wel groot (denk ik) dus dat maakt he took al wat moeilijker.


Daar liep ik dan op mijn versleten, gescheurde ballerina's door de stad, opzoek naar een nieuw paar schoenen. Ik ging eerst de Axento af, niks. Dan de schoenenreus, niks. Brantano, niks. En dat zijn volgens mij de meest bekende schoenenwinkel in mijn buurt. Ik gaf het op en besloot om de volgende dag naar Hasselt te gaan om daar schoenen te kopen.

Later die dag ging ik nog shoppen in de C&A, voor kleren. Ik was vergeten dat ze daar ook schoenen verkochten. Toen ik er voorbij liep dacht ik: oh hier kan ik nog even kijken! Maar weer niks...


Ik besloot om naar de kassa te gaan om mijn kleren te betalen. Ik keek nog even naar achteren om te zien waar mijn zusje bleef en toen zag ik ze... ballerina's die aan de muur hingen. Ik had deze niet gezien omdat ik alleen in de rekken keek. Aan de muur hingen dus ballerina's in verschillende kleuren. Ik ging ze af en dacht van nee, ze zijn te basic. En helemaal vanonder aan de muur zaten ze goed verstopt. Deze ballerina's. Eigenlijk zijn ze best simpel maar wat het zo 'niet basic' maakt is dat er glitters op zitten. En ook nog eens voor een prachtige prijs, €15. Yup, goed genoeg voor mij. Ik nam ze mee.

Ik heb ze vandaag al ingelopen. Ik begin ze eigenlijk steeds mooier te vinden. Ik vind die glitters prachtig. Ik ga er wel nog blaren van krijgen, maar ja, dat heb je bijna altijd met ballerina's. 

Dus deze ballerina's voor €15 in de c&a. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar.

Ps: ik ben niet vergeten het prijskaartje er vanaf te halen, ik heb het er expres op laten zitten om aan jullie te laten zien.

Vinden jullie schoenen kopen ook zo moeilijk?

Liefs,

7 opmerkingen:

 1. Leuk !! ik heb ze nog van vorig jaar in het wit.
  Lopen erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie schoenen!!! Ik vind dat ook heel moeilijk hoor schoenen kopen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oeeh mooie schoentjes! x

  ps' ik spreek ook Urdu hihi. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuke post, ik volg je op Bloglovin' (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke schoenen en helemaal niet duur! Wil voor de zomer ook dit soort schoenen hebben.

  BeantwoordenVerwijderen