vrijdag 3 augustus 2012

Handcrèmebattle: Kruidvat vs Yves Rocher vs Osiris Avisé


Gebruiken jullie vaak handcrème? Mijn handen zijn na dat ik het gewassen heb met zeep heel erg droog. En je handen wassen doe je toch een aantal keer per dag, dus ik smeer regelmatig mijn handen in. Vandaag laat ik drie verschillende handcrèmes zien en ik ga jullie vertellen welke ik de beste vind.Verpakking:

Kruidvat: 
Het is een mooie paarse verpakking en het dekseltje hangt vast aan de tube. Hij is niet heel groot, hij gaat dus wel goed mee in je tas.
Yves Rocher: 
Ook hier hangt de dop aan de tube vast, het is een klein tubetje, heel handig om mee te nemen en de verpakking is niet zó lelijk.
Osiris Avise: 
De dop is los, dat vind ik wel jammer, maar het is niet zo erg. De verpakking is simpel en mooi zwart. Ook een handig formaat om mee te nemen in je tas.


De handcrème van Kruidvat is ook een nagelcrème. Het is verrijkt met keratine en pro-vitamine B5.

Dit zegt Kruidvat over het product:
Kruidvat hand- en nagelcrème, met vitamine E hydrateert en beschermt de huid. Keratine en pro-vitamine B5 zorgen voor het versterken van de nagels. Deze crème trekt snel in de huid, maakt handen zacht en soepel en verstevigt de nagels.

Dit zeg ik over het product:
Ik vind het een goede crème, hij maakt mijn handen soepel en zacht, dat is de reden waarom ik het gebruik. Ik merk ook dat wanneer ik deze crème regelmatig gebruik, mijn nagelriemen er een stuk beter uitzien. Je merkt het niet na de eerste keren maar het doet echt wel wat voor je nagels. Ik merk wel niet dat mijn nagels er sterker van worden, ze blijven gewoon normaal.


En dan de handcrème van de Yves Rocher. Deze heb ik gratis gekregen bij een product. Ik denk dat je deze ook in een grotere verpakking kunt kopen.

Dit zegt YR over de handcrème:
Hydraterende handcrème - Deze crème hydrateert uw handen en beschermt ze tegen invloed van buitenaf.

Dit zeg ik over de handcrème:
Hij is ten eerste heel dik waardoor het niet zo gemakkelijk uit de tube komt. Hij trekt ook helemaal niet snel in, en laat van die witte mini 'schilfertjes' achter. Ik vind ook dat het niet erg prettig aanvoelt, want ik heb altijd de neiging om mijn handen weer te wassen nadat ik deze crème heb gebruikt. Nee, ik ben geen fan.


En dan het onbekend merk. Ik ken dit niet en ik heb dit ook nog nooit in de winkel zien liggen. Ik heb deze cadeau gekregen van mijn nicht uit Londen dus ik denk dat het hier niet te koop is. (ik ben niet zeker)

Dit zegt het merk over het product:
Osiris Avisé Hand and Nail Cream with added q10 has specially formulated to nourish hands leaving them soft and smooth whilst helping to strengthen nails.

Dit zeg ik over het product:
Hij voelt heel lekker aan op mijn handen, hij trekt snel in en ruikt lekker. Ook voor mijn nagelriemen is deze heel goed. Hij verzorgt ze het beste van de drie. Ik vind het heel jammer dat ik deze niet opnieuw kan kopen want het is echt wel een favoriet.


Van links naar rechts: Kruidvat, Yves Rocher en Osiris Avisé.

Conclusie:
Nr. 1: Osiris Avisé
Nr. 2: Kruidvat
Nr. 3: Yves Rocher

Ik raad die van het Kruidvat en Osiris Avisé aan, die van de Yves Rocher niet.

Vinden jullie dit soort artikels leuk? Waar ik twee of meerdere producten met elkaar vergelijk. 
Welke handcrème is jullie favoriet?

Liefs,
Sheela

7 opmerkingen:

 1. die van de kruidvat lijkt me erg fijn! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De paarse heb ik een mini van gehad, die vond ik erg fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. altijd leuk om te weten welke het beste is!

  Nathalie
  ps: we hebben een giveaway online, misschien wil je meedoen?
  http://curls-and-bags.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om te zien! Ik vind de handcrème van Yves Rocher wel heel erg fijn! Ik heb namelijk vaak heel erg last van droge & prikkende handen en daar doet ie echt wonderen voor, maar het kan dus ook anders! Ik had 'm namelijk in een groter flesje, dus misschien ligt daar ook weer iets aan. Voor ieder verschillend, of course! Leuk om te lezen, girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om te lezen, ik gebruik eigenlijk nooit handcreme, maar ik kan het wel een keer proberen :) Ik heb trouwens een facebook pagina aangemaakt voor mijn fotografie, wat zou jij daar het liefst op zien? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi, wil je moschien een keer op mn website kijken? www.beauty-to-go.blogspot.com er loopt momenteel een winactie!

  BeantwoordenVerwijderen