donderdag 2 augustus 2012

Opgemaakt: juliEn wat vliegen de maanden voorbij zeg! We zitten al 2 augustus. Ik heb in de maand juli héél erg weinig producten opgemaakt, 4 maar. Een shampoo, douchegel, deo en french manicure strips. Meestal zie zie je ook vaak maskertjes in mijn opgemaakt-artikel, deze maand heb ik er alleen uit een tube gebruikt waar je redelijk lang mee doet, dus dat heb ik nog niet opgemaakt. Dus voor juli, een mini-opgemaakt-artikel en zoals altijd geef ik er in het kort mijn mening over.


Van links naar rechts:

1. Nivea straight & easy liss shampoo:
Deze shampoo belooft je haar stijl te maken zoals een stijltang. Ik geloofde het niet toen ik het las maar ik wou het wel proberen, het zou toch ideaal zijn als het werkt? Maar helaas werkt het niet. Tijdens het wassen zelf voel je wel dat het je haar wat stijfjes maakt maar wanneer je de shampoo uitspoelt is het net zoals bij een gewone shampoo. Hij maakt je haar dus wel prima schoon maar doet niet wat het hoort te doen, dus ik raad deze niet aan.

2. Fa Mystic Moments shower cream: 
Prima douchegel, ruikt lekker, en zeker in combinatie met de deo die hier bij hoort is het heel goed.

3. French Manicure strips:Dit zij gewoon van die plakkertjes die je op je nagels plakt om het wit randje bij je french manicure te maken. Ik vind ze gewoon ok.

4. Nivea Pearl & Beauty stick deo:
Ik weet dat veel mensen hier fan van zijn maar ik niet, ik vind sticks sowieso niet fijn. Ik heb veel liever een deo in spray-vorm.

Dit waren mijn opgemaakte producten, ik hoop dat jullie het interessant vonden om te zien.
Liefs,
Sheela

1 opmerking: