maandag 15 juli 2013

Broeken van Esprit



Shoppen is natu
urlijk ontzettend leuk, maar persoonlijk vind ik het soms wel lastig. Vooral schoenen, BH's en broeken vind ik moeilijk om te kopen. Ik vind niet snel iets waar ik meteen enthousiast over ben, en als ik het dan wel ben, is er meestal een ander probleem. Dan vind ik niet de juiste maat, de juiste kleur of de prijs valt tegen. 
Vaak zit ik dan te zoeken naar leuke items op het internet. Persoonlijk vind ik online veel sneller iets wat ik echt prachtig vind. Dat had ik laatst op de website van Esprit. Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.

Als ik broeken nodig heb, dan ga ik meestal de meest bekende winkels af en zoek ik totdat ik mooie broeken heb gevonden maar ik ging nooit kijken bij de Esprit. Toch niet speciaal voor broeken, maar daar komt nu verandering in. Want ik wist niet dat Esprit zo'n mooie broeken had. Ik ben fan!
Ik laat je mijn favorieten broeken zien van de Esprit.

Broeken met een print zie je de laatste tijd meer en meer voorbij komen. Zelf draag ik meestal neutrale broeken, en vind ik een fel opvallende print niet heel erg mooi. Maar deze is heel subtiel, ik zou hem zeker dragen. Deze broek is momenteel in de sale.


Een simpele zwarte broek is een must have volgens mij, je kan het bij de meeste kledingstukken combineren en het staat iedereen goed.

Deze broek vind ik prachtig! De kleur sprak mij meteen aan en ik vind het echt leuk dat die zo strak is. De kledingstukken zijn ook zeer goed met elkaar gecombineerd.


Broeken die vanonder opgevouwen zijn zie je ook steeds vaker. Ik ben er nooit een fan van geweest, soms vond ik het wel leuk staan maar meestal niet. Bij deze broek vind ik het heel mooi en zeker met de combinatie van de andere kledingstukken vind ik het een zeer geslaagde outfit.

Streepjes! Het maakt je benen optisch slanker en langer. Deze broek is iets zakelijker maar dat vind ik heel mooi.


Ook dit vind ik een prachtige broek, zeker voor in de zomer. Je wilt niet altijd in een skinny rondlopen, bij hoge temperaturen heb je liever een rok, kleedje of een lossere broek die niet zo aan je benen plakt.




Deze jegging met slangenprint is lekker opvallend, wederom prachtig gecombineerd. Ik vind het printje echt tof, dit is zeker een eyecatcher en deze staat momenteel ook in de uitverkoop.


Deze broek is heel vrolijk en zomers, de kleur vind ik heel mooi.



Jullie weten vast wel al dat ik dol ben op de kleur mintgroen, het staat zo fris! Deze broek vind ik dan ook prachtig.

Alle afbeeldingen komen van de Esprit Webshop
Als je broeken nodig hebt, ga dan zeker eens kijken in de Esprit of op de website, ik ben ervan overtuigd dat je iets leuks zal vinden.

Liefs, 
Sheela
Sponsored post





12 opmerkingen:

  1. Wauw, mooie broeken! Ik hou vooral van de skinnies :) X Anna

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die nude broek vind ik ook prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Hun broeken zijn kwalitatief ook heel erg goed! Zal er binnenkort weer eens binnenlopen in de sale :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke broeken, vooral de jegging en de laatste, maar dat komt gewoon door de gorgeous gorgeous kleur, haha! I love turkoois. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die gestreepte is echt supertof!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. To be honest, vind ze bijna allemaal een beetje saai... Vind die geel/groene (?) wel gaaf!

    XO

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De derde broek vind ik mooi, leuke kleur!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. mooie broeken, broeken zijn inderdaad lastig shoppen maar met schoenen en bh's(van de H&M altijd) heb ik geen last

    BeantwoordenVerwijderen