zondag 21 juli 2013

NOTW: Red Sparkles
Een paar maanden terug was er een competitie op bybeautybloggers, het thema was de rode loper en ik had meegedaan met deze nagels. Je mocht kiezen wat je ging maken, een nail-art, make-up look,... . Ik heb niet gewonnen, ik had maar een paar stemmen maar het leek me leuk om aan jullie te laten zien wat ik had gemaakt. Deze nail-art dus.Mijn nagels waren afgelopen jaar heel erg zwak, ik heb ze niet goed verzorgd en eigenlijk een beetje verwaarloosd. Nu gaat het al een stuk beter, ik smeer mijn nagelriemen regelmatig in en ik merk ook veel verschil. Ik vind het ook fijner om nagels te lakken als ze gezond zijn dan wanneer ze er niet uitzien en heel erg slap zijn. Op het moment toen ik deze nail-art maakte, zaten ze nog in de tussenfase.Ik heb mijn nagels eerst gelakt met de rode kleur van Catrice, vervolgens heb ik met een sponsje de donkerrode kleur tot in de helft van mijn nagels gesponst. Dan heb ik twee lagen van de glitter topcoat op de helft van het donkerrode gedeelte aangebracht, ook met behulp van een spons. Topcoat overheen en klaar!


Als ik dit zo van dichtbij bekijk vind ik het eigenlijk niet eens zo mooi, maar als je dit ziet van op een afstandje, is het veel mooier. Je ziet dan geen foutjes en alles ziet er een stuk egaler uit.

Wat vinden jullie van deze nail-art?

Liefs, 
Sheela

14 opmerkingen:

 1. Wat mooi gedaan! Ik heb ook zulke lakjes, ik ga dit zeker ook een keer maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your blog! It's great :) You are amazing! Feel free to my blog :)) Maybe, you follow my blog ? ♥ (If you like it)
  http://maryannfashionn.blogspot.com/
  Kisses ♥♥♥

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi, je tips zijn echt knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow crap, ik dacht even dat het een foto van Weheartit ofzo was. Woa, you nailed it letterlijk. Dat heb je echt ontzettend mooi gedaan. Je tips zien er waanzinnig uit! :D

  BeantwoordenVerwijderen