dinsdag 23 juli 2013

Review: MAX gel eyeliner
Misschien weten jullie ondertussen wel al dat ik gek ben op eyeliner. Het maakt je ogen mooi intens. Meestal maak ik mijn waterlijn gewoon zwart, maar ik vind het in combinatie met een lijntje vanboven toch het mooist. Ik was zeer benieuwd naar de gel liner van MAX, het bekende merk van de Action, dus die nam ik mee om te testen.


Je kan van alles gebruiken, oogpotloden, vloeibare eyeliners maar ook gel eyeliners. Het voordeel van zo een gel eyeliner is dat je het ook op je waterlijn kan aanbrengen, dat gaat niet met een vloeibare eyeliner. Je kan er heel lang mee doen want je hebt maar heel weinig nodig voor één keer omdat gel eyeliners meestal heel veel pigment bevatten. Ook kan je gel liner gebruiken als basis op je oog voor onder je oogschaduw.


Er zit een kwastje bij wat ik heel goed vind, het kwastje werkt ook prima. Hij is klein genoeg om er een lijntje mee te zetten. Na een keer gebruiken moet je hem wel weer goed wassen want alle haartjes plakken aan elkaar en ze zijn ook geplooid. Maar het kwastje vind ik wel prima werken.
Aan de swatches zie je al dat de gel eyeliner niet pikzwart is. Het heeft eigenlijk een harde substantie waardoor je niet veel in één keer kan pakken op je kwastje. 
Je zou hem wel als basis onder je oogschaduw kunnen gebruiken maar ik doe dat liever niet omdat ik de substantie daar niet goed genoeg voor vind. De gel liners van Essence zijn romiger, die vind ik wel fijn om als basis te gebruiken.


Hier heb ik hem aangebracht als lijntje met een wing. Zoals je ziet kan je hem niet strak aanbrengen. Ik heb geprobeerd en dit is het beste wat ik eruit kon halen. Ik vind hem niet slecht want hij is mooi en draagbaar maar persoonlijk heb ik gelliners toch liever wat zwarter en strakker. 


Een groot voordeel is dat hij héél erg goed blijft zitten, en hij is volledig waterproof, zoals beloofd. Dat had ik eigenlijk niet verwacht maar ik ben er heel blij mee. Ook kan hij prima gedragen worden op de waterlijn.

Op de foto ziet hij er misschien goed uit maar eigenlijk is het helemaal geen favoriet bij mij omdat hij niet fijn werkt, je doet er best lang over om een mooie eye liner te krijgen. Dus dan pak ik liever een ander product waar het wat sneller mee kan.

MAX - gel eyeliner:
 • Er zit een goed kwastje bij
 • harde substantie
 • niet pikzwart
 • je kan er geen strakke lijntjes mee zetten
 • je hebt meerdere laagjes nodig
 • blijft goed en lang zitten
 • volledig waterproof
 • €0,98
 • te koop bij de Action
Gebruiken jullie soms een gel eyeliner?
Liefs,
Sheela

11 opmerkingen:

 1. Hij ziet er inderdaad goed uit op de foto, maar ik denk niet dat ik m zelf zou halen. Hij ziet er wat droog uit naar mijn idee (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lijn heb je getrokken, het klinkt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij ziet er goed uit. Mooie eyeliner heb je ermee gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er best goed uit. Mooie wing!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er niet verkeerd uit voor die prijs, strakke wing!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. it looks zet black.. wanna try it tooo...
  kissees
  www.beingbeautifulandpretty.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jammer dat hij niet fijn werkt, ondanks dat heb je er toch nog een mooi lijntje mee weten te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, je winged eyeliner is echt .. WAUW! Jammer dat de gelliner niet helemaal op en top is, maar ik vind dat je hem wel perfect op de foto hebt gekregen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. jammer maar je hebt er wel iets moois van kunnen maken, je lijntje ziet er prachtig uit

  BeantwoordenVerwijderen