woensdag 28 augustus 2013

Action shoplog


Ik heb wat aankoopjes gedaan bij de Action, de winkel waar ik zo graag kom. Ik moest eigenlijk alleen schoolspullen hebben maar ik heb meer meegenomen en ik ga jullie laten zien wat.
 • Kaftpapier
  Vroeger wou ik altijd het mooiste kaftpapier wat ik maar kon vinden, nu maakt het me eigenlijk niets uit. Ik heb gewoon snel de rollen gepakt die me het meest aanspraken. Deze vond ik er wel leuk uitzien met dat printje, hmm misschien kan ik dat printje een keer namaken op mijn nagels.
 • Deviders
  Deze zijn altijd wel handig, zeker als je verschillende schoolvakken in één map stopt.  • Hoeslaken
  Ik heb ineens een obsessie voor hoeslakens. Het klinkt heel dom maar ik gebruik ze nog maar een jaar. Ik kom uit Pakistan en daar gebruiken ze gewoon een laken voor op je matras, wat je dan zelf met je hand in de zijkanten van het bed moet proppen. Mijn ouders zijn dat hier ook blijven gebruiken. Ik wist wel dat een hoeslaken handiger zou zijn maar ik heb het nooit gekocht. Nu wil ik niets anders meer.
 • Een paar onderbroeken
  Heb ik al eerder gezegd dat ik de onderbroeken van de Action geweldig vind?
 • Shower gel
  Ik had een nieuwe shower gel nodig en ik koop altijd een andere, deze keer is het de beurt aan deze foaming variant. Ik denk wel dat hier nog een review van komt.
 • Gel eyeliner
  Deze heb ik enkel en alleen gekocht voor de kwast. Ik heb een tijdje geleden een review geplaats over de gel eyeliner van de Action maar nu hebben ze deze vernieuwd. Het kwastje sprak me meteen aan. Hier komt zeker weten nog een review van.
 • Speldjes
 • Reinigingsdoekjes
  Deze blijf ik altijd opniew kopen, ik vind ze erg handig.
 • Een ring
  Ik heb deze net opengemaakt en hij zat kapot in de verpakking...  -_- • Oortjes
  Ik denk dat ik ooit in een shoplog van vorig jaar zei dat ik deze oortjes van de Action heel goed vond. Ik heb er nu al een aantal gehad en ze zijn helemaal niet zo goed. Ze gaan maar een paar maanden mee, dan werkt één kant niet meer. Na een tijdje de andere ook niet. Maar toch heb ik deze gekocht omdat de mijne kapot waren en ik wou niet extra geld uitgeven aan oortjes zonder te weten of dat ze wel veel langer zouden meewerken.
 • Een mok
  Ik heb pas een helmer kastje van de Ikea waar al mijn make-up in zit en op die kast wil ik graag mijn kwasten houden. Daar heb ik deze mok voor gekocht.
 • Een statief
  Yeay, eindelijk heb ik er één. Ik wou al heel lang een statief omdat ik issues had met het maken van foto's en ik wou ook beginnen met filmpjes te maken voor op de blog. Ik weet niet of dat gaat lukken want ik moet nog uitzoeken hoe dat allemaal werkt en zo maar hopelijk maak ik snel mijn aller eerste filmpje.
Dat was mijn shoplog, ik heb de prijzen niet vermeld omdat ik het bonnetje kwijt ben. Sorry! Maar als je de prijs van iets wilt weten, vraag dat dan even in de comments, dan zoek ik het wel op.

Liefs,
Sheela


11 opmerkingen:

 1. Leuke aankopen!
  Is die statief voor elke camera en hoe duur was ie??? :$

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, de meesta camera's hebben vanonder een gat, waar je de statief in moet draaien. Hij was minder dan een euro. liefs x

   Verwijderen
 2. Ik heb dat statief zelf ook, en soms valt hij om door het gewicht van mijn camera :(
  Eens je hem goed hebt rechtstaan werkt hij wel goed :)

  ~ Hannelore

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik koop zoooo vaak wat bij de Action, top winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke shoplog!
  Als ik je een tip mag geven betreft de oortjes: Hema.
  Ik weet dat er niet heel veel Hema filialen in België zitten, maar ik heb daar mijn oortjes gehaald en daar doe ik nu al ruim 2 jaar mee wat voor mijn doen echt heel erg lang is. Daarnaast zijn ze niet erg duur :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh bedankt voor de tip! Ik heb gelukkig een hema in mijn gemeente. Thanks!! <3

   Verwijderen
 5. wat een super leuk dingen heb je gekocht bij de Action

  BeantwoordenVerwijderen