maandag 26 augustus 2013

Sample review: Yves Rocher


De meeste van jullie vonden mijn sample review artikel van de Rituals heel leuk dus ik heb besloten om dit vaker te doen. Vandaag review ik drie samples van de Yves Rocher. Deze krijg ik meestal gratis mee wanneer ik er iets koop. Ik zal kort mijn mening geven over het product en ik vertel erbij of ik de full-size verpakking zou kopen of niet.

 Sérum vegetal 3

Dit is een dagcrème voor stevigheid en volume. Hij is vooral bedoeld om rimpels op te vullen en de elasticiteit van de huid te herstellen. De full size bevat 50 ml en kost €19,60.


Wat me meteen opviel is dat de crème roze was, wat ik best leuk vond. Er kwam heel weinig uit. Ik dacht meteen dat ik niet genoeg ging hebben maar ik had juist te veel. Het product is dus heel zuinig in gebruik, hij smeert gemakkelijk uit en ruikt heel erg lekker. Mijn huid glom enorm nadat ik deze crème had aangebracht. Ik liet hem even intrekken, maar toch bleef mijn huid glimmen, hij zag er vettig uit. Ik heb het idee dat hij niet volledig intrekt. Wel voelde mijn huid zacht aan.

Zou ik de full size kopen? Neen, omdat deze crème vooral bedoeld is voor rimpeltjes en die heb ik gelukkig nog niet.


Hydra végetal
Dit is een hydraterende crème met SPF 25. Hij is voor de normale tot gemengde huid en kan het hele jaar door gebruikt worden. De full size kost €6,95


Het is een witte crème en iets dikker van textuur. Ik vind dat hij daardoor wat moeilijk uitsmeert maar het lukt wel. Hij ruikt niet naar 'iets' maar gewoon naar een crème. Deze crème is enorm hydraterend, hij werkt 24 uur lang dus hier ben ik best tevreden over.


Zou ik de full size kopen? Ja, in de winter wil ik mijn huid wel extra hydrateren en deze bevat SPF 25, dat vind ik een hele grote pluspunt!


 Minceaur intensive creamDit is een anti-cellulite crème, dus het gaat de kleine kuiltjes die sommige mensen op hun bovenbenen hebben tegen. Ik heb er gelukkig geen last van maar ik wou hem wel graag uittesten. De full size is een tube en bevat 150 ml, hij kost €19,95.


De crème heeft een oud roze/bruine/oranje-achtige kleur en eigenlijk vind ik dat deze stinkt. Misschien vinden anderen hem lekker ruiken maar ik vond het echt geen lekker ruikende crème. Er zat vrij veel in de sample dus ik heb hem op heel mijn lichaam kunnen gebruiken. De crème trekt goed in, maakt mijn huid zacht maar of het tegen cellulite werkt kan ik niet zeggen omdat je geen resultaat ziet na één keer gebruiken.


Zou ik de full size kopen? Neen omdat ik deze crème niet echt nodig heb en ik vond de geur niet lekker.


Zo, dit was mijn tweede sample review. Hopelijk vonden jullie deze net zo leuk als de eerste. De volgende zal waarschijnlijk over samples van de Lush gaan.

Gebruiken jullie vaak samples?

Liefs,
Sheela

6 opmerkingen:

 1. Heel leuk om te lezen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de Hydra Végetal ook in huis en die is echt super :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed! Ik heb heel veel samples maar gebruik ze eigenlijk nooit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De Hydra végetal klinkt echt super fijn !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vergeet bijna altijd om samples uit te proberen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mega handig om zo je samples te gebruiken! Ik gebruik ze namelijk nooit.

  BeantwoordenVerwijderen