vrijdag 2 augustus 2013

Yves rocher armen epilatie

Wat vinden jullie van het tropische weer op het moment? In de winter klaag ik altijd over de kou en wil ik de zomer maar nu vind ik het toch wel té warm. Geef mij maar gewoon 20°C. Een tijdje geleden heb ik mijn armen laten epileren/waxen bij de Yves Rocher, (ja ik weet niet hoe ik het moet noemen. Eigenlijk hebben ze gewaxt maar ze noemen het zelf epileren) omdat ik in dit weer korte mouwen wil dragen, haarloze armen zijn dan toch een stuk mooier.

Meeste mensen laten hun armen niet waxen, omdat armhaar bijna niet opvalt. Bij mij helaas wel, ik heb het armhaar van m'n papa, veel en pikzwart. Ik stoor me er enorm aan, zeker bij dit weer. Dan wil je toch korte of geen mouwen dragen, je armen mogen gezien worden maar als je dan opvallend veel armhaar hebt like me...not so charming!!



Ik heb mijn armen al eerder laten waxen bij de Yves Rocher, en was er redelijk tevreden over. Een paar weken geleden had ik een afspraak maar die ging helaas niet door omdat de vrouw die me ging waxen iets met haar voet had. Ik wist het helemaal niet, blijkbaar hadden ze mijn gsm nummer verkeerd opgeschreven dus ik kwam het op het moment van de afspraak te weten, helaas. Ik kreeg dan een afspraak voor een week later. 
Ik was tien minuten te vroeg, en mocht plaats nemen in het gezellig wachthoekje. Ze hadden er leuke beautytijdschriften liggen. Ik vind het het interieur van de Yves Rocher heel mooi en ontspannend.


Ik mocht plaats nemen op het 'bedje'.
TIP: Als je je armen laat waxen, doe dan een mouwloos topje aan, of doe een topje onder je gewone kleren aan. Zo hoef je niet in je BH te zitten en is het makkelijker voor de persoon die je waxed.


De vrouw die mijn armen heeft gewaxed was erg lief. 
Ze bracht eerst de wax aan op een deel van mijn arm en dan druktte ze er een strip tegen aan, vervolgens trekt ze die er meteen af. Het doet wel pijn, maar het is heel snel gedaan en het resultaat is de pijn echt wel waard. Ik kan niet heel goed tegen pijn, zeker als ik zelf probeer te waxen durf ik nooit de strips van mijn huid af te trekken. Als iemand anders het doet, is het gemakkelijker en het doet precies minder pijn. Maar het valt best mee, je gaat er niet van schreeuwen :)


Dit is een foto van mijn bovenarm voor het waxen. Zoals je kan zien, is hij redelijk behaard en omdat ik zwart haar heb valt het nog meer op.


Dit is een foto na het waxen. Mijn arm voelde heel erg zacht aan. Hier en daar had ik wel nog een verdwaald haartje, maar dat is normaal. De wax neemt niet AL de haartjes mee. Na het waxen bracht ze nog een kalmerende mousse aan op mijn armen. Ik weet niet precies wat het was maar het voelde heel goed, ze masseerde het goed in. Normaal blijven de haartjes drie weken weg. Nu kan dit verschillen per persoon. Mijn haar groeit erg snel dus ik had wel verwacht dat het bij mij iets sneller ging terugkomen.


Dit is mijn arm na twee weken en een paar dagen. Zo zie je eigenlijk geen haartjes zitten. 


Maar als je van dichtbij kijkt, zie je wel dat er haartjes zitten. Nu vind ik dit niet erg want je ziet het van op een afstandje eigenlijk niet. Op het moment dat ik dit typ zijn drie weken voorbij en m'n armen zien er uit zoals op bovenstaande foto. Er zit dus wel wat haar maar niet zo veel om opnieuw een afspraak te maken, je merkt het bijna niet.

Als je redelijk veel armhaar hebt, en als je je eraan stoort dan raad ik een waxbeurt bij de Yves Rocher zeker aan. Je hebt er ongeveer een maand lang plezier van en het kost €13 voor je volledige armen.

Heb jij al eens een behandeling gehad bij de Yves Rocher?

Liefs,
Sheela

15 opmerkingen:

  1. u got waxing done or applilation.. !!

    i love summers, like i get crazy when its toooo hot but then when its cole i get even more crazy and even cry,..
    by gods grace we have summer most of the time in India..
    keep in touch,
    www.beingbeautifulandpretty.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey die prijs valt best mee en het ziet er erg goed uit! Zelf heb ik het niet nodig, maar als iemand er last van heeft kan ik dit zeker als tip meegeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super dat het zo goed bij je werkt! Looks good :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow gad.. dat is gewoon helemaal kaal! :O Wauw, looks good lady. :) Dat zou ik weleens met mah legs willen doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou zelf nooit mijn armen doen, maar dat kiest natuurlijk iedereen zelf. Het resultaat is er wel! Heel mooi! x

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat mooi zeg! En 13 euro valt best mee voor een hele maand!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een verbetering! Ik stoor me er ook ontzettend aan (bij mezelf), maar ik weet niet of ik het wel durf om het weg te laten halen :P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk stukje. ik ken het geval dat het minder pijn doet als een ander het doet en het liefst iemand die je niet kent (want als me zusje me benen harst ga ik nog hard huilen maar bij de schoonheidsspecialist hou ik me stoer en doet het ook geen pijn en dat terwijl mijn zusje ook een schoonheidsspecialiste is).
    Ook heb ik zwarte langen haren op mijn armen maar ik stoor me daar niet aan, als ik het weghaal dan zijn het geen donshaartjes meer en moet ik blijven weghalen en daar heb ik geen zin in. Ik hars nu mijn hele benen en brazilian wax en dat vindt ik wel meer dan genoeg. Plus natuurlijk ook nog me bovenlip en wenkbrauwen maar dat wordt met en touwtje gedaan. wat hebben we het zwaar als vrouw ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja dat is bij mij ook zo. Als m'n zusje mij harst doet het ook pijn. Wel heel knap van je dat je je volledige benen doet en een brazilian doet. Dat wil ik ook al een tijdje doen maar ik durf niet zo goed :s
      Mijn bovenlip en wenkbrauwen do ik ook met een touwtje, maar dat doe ik al zo lang dat het echt geen pijn meer doet. x

      Verwijderen
  9. wow wat een verschil! Wel goed zeg, diep respect voor jou!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Amazing blog and nice post!! Would you like to follow each other?? Let me know.. :)

    Kisses

    SHAN
    www.memyheelsandi.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Amazing effect!

    News on www.gabusiek.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat super fijn dat het zo'n goed resultaat geeft! Ik heb gehoord dat haartjes ook na een tijdje slomer en zachter/lichter zullen terug groeien? Ik weet niet of het zo is maar dat zou al helemaal tof zijn :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Goed gedaan! Hoef t zelf gelukkig niet met die albino lichte haartjes van mij haha

    XO

    BeantwoordenVerwijderen