zondag 22 juni 2014

Persoonlijke update

I'm back my followers!!!!! ♥

Na een hele lange tijd weinig te posten ben ik eindelijk weer terug. Mijn examens zijn gedaan, ik heb twee maanden vakantie en kan nu zo veel bloggen als ik maar wil. Voordat ik artikels ga posten, wil ik even vertellen wat er de afgelopen maanden is gebeurd.

Ik had in mijn sidebar al aangekondigd dat er nauwelijks nog artikels online gaan komen tot dat mijn examens gedaan waren. Ik zit in mijn laatste jaar, en mijn punten waren voorheen niet heel erg goed, dus ik wou mijn eindexamens knallen om afgestudeerd te zijn.

Vrijdag had ik mijn laatste examen, en morgen kom ik te weten of ik geslaagd ben of niet. Nu zullen jullie denken dat ik heel zenuwachtig ben naar de uitslag, maar dat ben ik niet. Ik weet namelijk zeker dat ik niet geslaagd ben. 

Mijn examens zijn heel slecht gegaan. De hoofdvakken waren niet schriftelijk maar mondeling, wat dus betekent dat je slechts een paar vragen krijgt uit heel je cursus. Als je dan net een vraag krijgt uit een deel dat je niet goed kent, kan je dat moeilijk ophalen met de andere vragen. 

Vooral geschiedenis, cultuurwetenschappen en aardrijkskunde zijn slecht gegaan. Het is niet zo dat ik mijn best niet heb gedaan, want ik heb de afgelopen maand bijna niets anders gedaan dan studeren. Maar ik had niet genoeg motivatie om nog harder te studeren. Na mijn examen van geschiedenis wist ik dat ik niet geslaagd ging zijn, waardoor mijn motivatie om te studeren voor de volgende vakken 'op' was. 

Nu zou ik mijn jaar moeten overdoen, maar ik ga tegelijkertijd examencommissie doen. Hiervoor moet je de examens opnieuw doen van de vakken waarop je bent gebuisd. Als je daarop geslaagd bent, krijg je je diploma. Je kan deze examens maximum drie keer per jaar afleggen. Ik ga proberen om die examens zo snel mogelijk af te leggen. Of het me gaat lukken weet ik niet, hopelijk duimen jullie voor me.

Ik wil jullie ook nog even bedanken omdat jullie me nog steeds blijven volgen, ondanks het feit dar er nauwelijks artikels online kwamen, maar daar komt nu verandering in. Er zal niet iedere dag een artikel online komen, maar wel een aantal keer per week. 

Overmorgen komt het volgend écht artikel online.
Liefs,
Sheela

4 opmerkingen:

  1. Ahh, jammer dat je examens niet zo goed zijn gegaan. Maar het gaat je vast lukken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Na examencommissie hebt ge een heel jaar om te YOLO-en!! En tot dan zit ge bij lieve, leuke mensen!! Ge komt er wel!! ... Love You

    Dikke kussies
    - Jirka

    BeantwoordenVerwijderen