woensdag 1 april 2015

Hilarische plaatjes

Flickr | Anna Theodora

Ik ben nooit goed geweest in het uithalen van 1 aprilgrappen, echt nooit. Ik kwam als kind altijd op de meest standaard ideeën uit zoals de bekende scheetkussens. Op 1 april zal ik dus ook geen grappen uithalen, maar ik wil jullie wel even laten lachen. Ik heb een aantal hele grappige hilarische plaatjes verzameld, waarbij ik soms zelfs op de grond viel van het lachen. Om het makkelijker te maken heb ik ze verzameld op een bord op Pinterest. Dus wil je even hard lachen, klik dan hier. Bekijk vooral de gif-plaatjes! Ik doe dit trouwens niet omdat ik te lui ben om de plaatjes op mijn blog te zetten, maar omdat je altijd correct moet refereren naar de juiste bron van de plaatjes. Aangezien Pinterest niet goed genoeg is om naar te verwijzen, en omdat het heel moeilijk is om de originele bron van een bekend plaatje te zoeken, doe ik het op deze manier. Enjoy!

Liefs,
Sheela

5 opmerkingen:

 1. Geweldig board, ik heb even gepeekt! Hilarische foto's! Ik heb ook zo'n board op pinterest en dan vooral de plaatjes met die vrouw met een glas wijn en een sarcastische tekst erbij. Of de man die dan iets verteld, te grappig. :")

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga even kijken! En jaaa qua bronnenvermelding is het echt zo moeilijk geworden (en vaak heel verwarrend) dus probeer ik nu ook gewoon heel fijn enkel m'n eigen foto's te gebruiken, alleen is dat jammer voor een leuke post zoals deze!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is idd het beste om je eigen foto's te gebruiken. Dat probeer ik ook te doen, en anders flickr of heel duidelijk verwijzen naar de bron. Fijn dat je een kijkje gaat nemen :)

   Verwijderen
 3. Aaaah wat leuk, die Pinterest Wall! <3

  BeantwoordenVerwijderen