vrijdag 3 april 2015

Handige artikels voor bloggers!


Een maand geleden maakte ik een artikel over de leukste blogartikels van februari, dat ga ik nu ook doen voor maart, maar speciaal gericht op bloggers. Ik weet dat veel van jullie zelf ook een blog hebben dus ik zet de leukste artikels van maart op een rij die jij als blogger vast kan gebruiken. Lees je mee?

Alles wat je altijd al wilde weten over SEO | Withoutelephants

wat is seo, hoe schrijf je blogpost voor SEO, goede blogpost schrijven, goed vindbaar in google, zoekmachine optimalisatie, meer traffic via google, met SEO

Céline schrijft vaker artikels gericht naar bloggers om hen te helpen. Ik vind ze altijd heel interessant, net zoals deze. Ze legt goed uit wat SEO nu precies is, en hoe je het voor je blog kan gebruiken. Zeker de tip over de afbeeldingen vind ik geweldig. Lees hier het volledig artikel.

Visitekaartjes van Webprint | Nailnerdjess


Ook Julia helpt andere bloggers graag, haar html-tutorials vind ik geweldig. In dit artikel vertelt ze haar ervaring over de visitekaartjes die ze heeft besteld. Handig voor bloggers die ook van plan zijn om visitekaartjes te laten maken, want zij was best tevreden. Het volledig artikel lees je hier.

Briljante blogideeën | Youniqueblog


Ik heb de blog van Femke nog maar een tijdje geleden ontdekt, maar ik vind haar blog super leuk! Ze schrijft over lifestyle en daar komt ook het onderwerp 'bloggen' vaak aanbod. Zo ook in dit artikel, dat je zeker kan gebruiken als je even geen inspiratie hebt. Het volledig artikel lees je hier. 

17 bizarre voorstellen die elke blogger weleens krijgt | Lisanneleeft

rare-voorstellen-die-bloggers-krijgen

Als je blogt, moet je de blog van Lisanne zeker volgen! Zij heeft sowieso al een heleboel artikels voor bloggers gemaakt, om hen dingen uit te leggen en te helpen. Dit artikel gaat over de vreemde voorstellen van bedrijven aan bloggers. Heel grappig, en zeker de moeite waard. Lees hier het volledig artikel.

Ik weet dat veel van jullie zelf ook een blog hebben, daarom leek het me wel handig om met iets nieuws te komen speciaal voor jullie. In plaats van elke maand mijn favoriete artikels, zal ik de artikels die handig zijn voor bloggers laten zien. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben.

Al de foto's komen van het bijbehorend blogartikel. Als je op de link van het artikel klikt, krijg je de bron van de foto.

Liefs,
Sheela

3 opmerkingen: