vrijdag 25 juli 2014

Wishlist Primark en H&M


Goedkope winkels die in de solden nog goedkoper zijn, I love it! Winkels zoals de primark bijvoorbeeld, als je twijfelt of je iets zal kopen of niet, koop je het toch omdat het toch spotgoedkoop is. Het nadeel daaraan merk je snel als je bij de kassa aankomt. Al die goedkope items samen zijn best duur. Maar hey, dan heb je ook weer een nieuwe berg kleding voor het hele seizoen. Laatst zat ik wat rond te snuffelen op de webshop van Primark, ik heb een paar hele leuke items gevonden, die ik graag met jullie wil delen.
€2,50 | Bron
Je ziet de laatste tijd overal ananassen, ik snapte in het begin echt niet wat er zo leuk aan was. Maar nu ik het zo vaak voorbij heb zien komen begin ik er ook van te houden. Deze sokken van de Primark zijn echt een musthave als je van ananassen houdt.

€10,00 | Bron
Ik ben de laatste tijd helemaal into harembroeken, en broeken die een beetje lijken op harembroeken (gewoon broeken die was losjes zijn en vanonder aan je enkel wat strakker). Ik werd helemaal verliefd op deze print toen ik hem zag.

€7 | Bron
Ok, je moet aardig blijven tegen je gasten, maar geef toe, deze kussen is echt vet. Ook al wil je niet dat de ander zijn mond houdt, dit is toch een leuke manier om iemand te plagen. 

€5 | Bron
Ik vind het zo jammer dat ik geen open schoenen kan dragen door mijn zolen, als ik het kon, dan zou ik deze sandaaltjes kopen. Ik vind ze erg mooi, zeker voor in de zomer.


€19,99 | Bron
Ik heb ook wat rondgekeken op de website van de h&m. Deze pyama vond ik erg leuk, en dan vooral de broek. Ik vind dierenprintjes wel leuk, maar de kleur vind ik niet altijd even mooi. Deze is zwartwit, een beetje onnatuurlijk maar ik vind het alleen maar mooier zo.
€14,99 | Bron
Als laatste zag ik deze sjaal nog, een mooie kleurencombinatie (paars en zwart) met een soort van aztec printje. I love it!

Zou jij graag één van deze items willen kopen?
Liefs,
Sheela

12 opmerkingen:

 1. Zitten erg leuke dingen tussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hah, die ananassokken zijn inderdaad leuk :-) Toffe pyjamabroek ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die sokken zijn echt BRILJANT! En dat kussen is inderdaad ook echt heel vet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je vandaag genomineerd voor een Liebster award op mijn site, http://larissabeets.nl/liebsteraward/

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke wishlist! Haha die ananassokken zijn geniaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die sandaaltjes zijn echt super mooi ! :D Maar vanpas zullen ze waarschijnlijk niet meer komen dit jaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat kussen is grappig en die sjaal is leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hahaha, die sokken! Geweldig! De pyjama van de H&M is echt gorgeous, die broek is zo leuk. ^^ Ik wil binnenkort ook weer naar de Primark om die lekkere broeken te scoren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuke wishlist! Vooral die kussen vind ik erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuke wishlist zeg! Die sjaal is echt erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen