zondag 2 augustus 2015

Zo krijg je je nagellak droog in één minuut

Je hebt zo veel moeite gedaan om je nagels perfect te lakken, en dan moet je naar het toilet, maar je nagels zijn nog niet droog! Ik heb het al zo vaak meegemaakt, dan probeer ik om toch naar het toilet te gaan door gewoon je vingertoppen te gebruiken, zo moeilijk kan het toch niet zijn... maar neen, uit ervaring kan ik zeggen dat ik géén expert zal worden in je natte nagels niet beschadigen bij een toiletbezoek, het is gewoon onmogelijk. Dus dan maar eerst 10 minuten staan wapperen met je handen voor dat je iets kan doen. Dat is tenminste wat ik deed vóór ik wist hoe ik m'n nagels binnen één minuut droog kreeg.


Een collega van me zei dat er een nail drying spray was bij de Big Bazar, een spray die je op je natte nagels moet spuiten, waarmee je nagels binnen één minuut droog zijn. Whuut??!! Waarom heb ik dit nooit eerder ontdekt? Ik had eerst mijn twijfels over het product, want beschadigt de spray de nagellak niet? Hoe werkt het dan? En 1 minuut?? Hoe dan?


De spray werkt net zoals een haarlak, handig in gebruik. Ik deed een dun laagje lak, spray, weer een laagje en dan weer een spray. De eerste keer was m'n nagellak echt droog na één minuut! Ik kon het bijna niet geloven, maar het werkt dus echt. Doe wel een dun laagje lak op, het is beter om meerdere dunne laagjes te gebruiken dan één dikke. (voor nog meer tips, lees dit artikel: Perfecte manicure in 10 stappen)
Bij de tweede laag duurde het wel iets langer, iets minder dan twee minuten, dat is nog steeds snel, dus ik ben echt heel tevreden over dit product.


Nail drying spray - Big Bazar:

 • makkelijk in gebruik
 • mooie verpakking
 • laat nagellak écht in één minuut drogen
 • werkt niet bij een dikke laag nagellak (logisch)
 • Ongeveer €2, ik weet de exacte prijs niet meer, hij was in ieder geval goedkoop.
 • Te koop bij de Big Bazar
 • Grote aanrader!
Ik gebruik de spray nu altijd na het lakken van m'n nagels, ik kan niet meer zonder. Ik moet ook snel nieuwe bussen inslaan, ik weet dus ook niet of de spray in het vast assortiment blijft of niet, ik hoop van wel, want this is amazing!

Gebruiken jullie al een nail drying spray?
Liefs,
Sheela

5 opmerkingen:

 1. Deze heb ik ook heel lang gebruik! Echt super fijn spul!
  Nu hebben ze bij ons in de big bazar niet meer :(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wat super handig! Ik heb nooit geduld om het te laten drogen haha. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super handig! Ik heb altijd meteen verpeste nagels, hoelang ik ook wacht!! Ik denk altijd dat het droog is maar nee hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OH NO. Waarom hebben wij geen Big Bazaar! Ik heb deze al voorbij zien komen, maar dan in baking spray. :') Wat een topper zeg, want dit is een uitkomst voor ongeduldige mensen zoals ik! :D

  BeantwoordenVerwijderen