maandag 7 september 2015

Beppy tampons voor ultieme comfort + Winactie


Eéns in de maand, wanneer we ongesteld zijn, mogen we toch wel dik verwend worden, toch? Je hebt pijn, voelt je niet lekker, en je zou het liefst in bed willen blijven liggen met je lievelingschocola (MilkaOreo!!).
De één gebruikt liever maandverband terwijl de ander liever tampons gebruikt. Meestal beginnen de vrouwen met maandverband en schakelen ze na een tijdje over op tampons, want het grote voordeel aan tampons is dat je niet lekt, en dat is wel handig voor de nacht. Wat wel wat ongemakkelijk kan zijn, is het touwtje dat uit je vagina hangt, stel je gaat zwemmen en iemand ziet het touwtje, ièèhhh!! Beppy heeft daaraan gedacht en hebben een tampon uitgebracht zonder touwtje, benieuwd hoe dat dan werkt? Lees dan snel verder.De Beppy tampons bestaan al een aantal jaar maar veel vrouwen kennen ze nog niet. Het zijn sponsachtige tampons zonder touwtje waarmee je kan zwemmen, sporten en zelfs vrijen. Whuutt?!
Bij een normale tampon trek je aan het touwtje om de tampon uit te halen, dat is bij deze dus anders. Deze tampon heeft een gat, een soort lusje waarmee je de spons uittrekt. 


Om de tampon in te brengen moet je de spons wat samenknijpen en dan in je duwen.De tampons zijn per stuk verpakt, heel hygiënisch en gemakkelijk voor in je tas.


Je laat ze maximaal acht uur in zitten.


Zo zien de Beppy tampons er uit, ik schrok wel van de grote, maar als je het samenknijpt wordt het wel een pak kleiner. De sponsjes zijn wat vochtig en ze zien er best leuk uit.

Het inbrengen gaat vrij goed, je moet de tampon wel goed binnenduwen, anders voel je hem zitten. Eenmaal op z'n plaats, voel je hem nog steeds zitten maar het stoort niet, en na een tijdje wanneer je een beetje hebt rondgewandeld, voel je niets meer zitten.
Acht uur vond ik vrij lang, zeker voor de eerste dagen van je ongesteldheid, maar dat is bij iedereen anders. Het uithalen van de tampon lijkt zo goed als onmogelijk, maar dat valt goed mee. Je moet een beetje persen, en dan komt de tampon vanzelf naar beneden, eenmaal je de spons ziet, kan je hem vastpakken en uittrekken. 

Beppy tampons:

 • sponsachtig
 • zonder touw
 • roze
 • met een gat in de spons, soort lusje waarmee je de tampon uitneemt
 • max 8 uur laten inzitten
 • makkelijk in gebruik
 • voelt goed aan
 • €9,95 voor een setje van 4 stuks (duur!)
 • ook verkrijgbaar in een dry variant
 • Aanrader!


Ik raad de Beppy tampons zeker aan, het werkt héél gemakkelijk, ik vind ze alleen een beetje duur. Een pakje van 4 kost €9,95 dus ik zou ze niet altijd gebruiken, want dan betaal je wel heel veel. Ik zou het alleen gebruiken op momenten waarop je het nodig hebt, als je gaat zwemmen bijvoorbeeld en je wilt liever niet dat er een touwtje uit je broekje piept, of in de sauna,... Voor meer info kan je terecht op de officiële website van Beppy.


Winactie:

Speciaal voor jullie, mijn lieve lezers, heb ik een winactie kunnen regelen. Ik mag een setje van 4 beppy tampons weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken is mij volgen op Bloglovin', en een reactie achterlaten onder dit artikel zodat ik weet dat je meedoet. Je kan meedoen tot en met 20 september.


Liefs, 
Sheela

6 opmerkingen:

 1. Oh deze lijken mij echt heel erg fijn! Leuk artikel, ik volg je al op bloglovin, succes iedereen!
  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik weet niet of het iets voor mij is, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt. Ik zou het dus wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik weet niet of het iets voor mij is, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt. Ik zou het dus wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet of het iets voor mij is, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt. Ik zou het dus wel eens willen proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het lijkt me zeker wel wat en als het goed bevalt ga ik er zeker mee door het is een goede oplossing wat ik zo hoor😋😉😝

  BeantwoordenVerwijderen