dinsdag 27 maart 2012

Wat zit er in mijn toilettasje?


Hyee :) Vinden jullie het ook zo leuk om what's in my bag filmpjes te bekijken. Ookal is het je boekentas, make-up tas of gewone tas, ik vind het altijd leuk. Vandaag laat ik jullie zien wat er in mijn toilettasje zit.




Het is een zilver tasje uit de Hema. Ik denk dat deze bij de kerstcollectie hoorde, volgens mij is het niet meer te koop. Hij was niet duur, rond de €4 ongeveer. Er zit niet heel veel in, maar ik heb het wel altijd bij mij.


Dit is het, niet zo veel. Deze foto's heb ik een paar dagen geleden getrokken, nu zit er ook mascara bij.
Vroeger zaten dit soort spullen gewoon los in mijn tas, niet zo handig natuurlijk. Ik heb dit tasje nu sinds december denk ik altijd bij me.


Dit is mijn Travalo, mini parfumflesje, hier is die wel leeg, ik moet hem bijvullen. Als je het artikel hierover wilt lezen klik dan hier. Ontzettend handig ding is dit!


Stay with me lipgloss van essence. Hij heet kiss kiss kiss. Hier komt binnenkort nog een artikel over ;)


Nog een lipgloss van de Yves Rocher.



Lippenbalsem van Une, deze vond ik heel fijn, en gebruikte ik vaak tot dat ik...


...deze ontdekte! In november was mijn oom uit Canada op bezoek gekomen en hij had heel veel spulletjes voor me. Er zat een klein pakketje bij met vier lippenbalsems waaronder deze. Het waren vier verschillende smaken, één heb ik al opgemaakt. Deze is ook al bijna op. Ik vind het zo jammer, dit is echt de BESTE lippenbalsem die ik tot nu toe heb gebruikt en ik ken het merk niet. Waarschijnlijk kan je het in België niet vinden. Als iemand het kent en weet waar het te koop is, laat het dan aub achter in de comments.


Een kajal potloodje, nja eigenlijk is het geen potloodje, het is meer een stokje maar werkt gewoon zoals een oogpotlood. Ik vind het heel fijn werken als jullie hier meer over willen weten, laat me dan weten via de comments. Dan maak ik er graag een artikel over ;) 


Flosdraad, je weet nooit wanneer je het nodig hebt.
En nu ik dit typ besef ik dat ik dit nooit gebruik! Drie keer per jaar misschien? Maar ja, het blijft er in zitten. Je weet maar nooit :)


Body Splash van de H&M in de geur Pink Guava, hier heb ik ook een artikel over geschreven.



En een spiegeltje, altijd handig. Ik gebruik het bij alles, zelfs als ik gewoon lippenbalsem op moet doen. Deze komt uit het kruidvat.

Wat nemen jullie allemaal mee?
Liefs,
xx


8 opmerkingen:

  1. Oh, a lot of stuff in je tasje! De travelspray is echt een uitkomst, geweldig ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Altijd leuk om dit soort dingen te lezen :)
    Goeie inhoud, bij mij is het ook zoiets!
    Ben idd wel benieuwd naar het potloodje ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Echt leuk om te bekijken (:
    x SpringVibes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spulletjes!
    dat mini parfum flesje lijkt me handig!xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk! Hoe werkt dat kajal potloodje en waar is het verkrijgbaar?:D

    BeantwoordenVerwijderen