vrijdag 30 augustus 2013

Review: Lemony Flutter


Als je veel blogs volgt dan ken je de Lemony Flutter wel, het is DE nagelriemcrème waar iedere beautyblogger bij zweert. Ik had hem nog nooit gebruikt. Simpelweg omdat ik nog nooit bij de lush was geweest, er is geen lush bij mij in de buurt. Vorige maand heb ik in Antwerpen de Lemony Flutter gekocht. Hij moest wel geweldig zijn dacht ik want ja, je leest er zo veel over. Ik was erg benieuwd, na drie weken testen geef ik jullie mijn eerlijke mening over de lemony flutter.

Als eerst wil ik zeggen dat ik de Lush een geweldige winkel vind. Ja, ik weet het, ik ben er maar één keer geweest maar ik ben er zo goed geholpen, het personeel wat zo aardig, ik kreeg informatie, ik kreeg samples, ik kreeg zelfs een nagelriembehandeling omdat ik naar de lemony flutter vroeg. Ik had echt een heel goed gevoel toen ik weg ging.
Alle andere producten leken me ook ontzettend fijn maar ik hield me in omdat ik de prijzen toch iets aan de duurdere kant vond. De lemony flutter kostte €10,45. Persoonlijk vind ik dit best wel duur.



Op de achterkant staat wie het product heeft gemaakt, wanneer het is gemaakt en tot wanneer het houdbaar is. Hoe handig is dit?? De lemony flutter is dus een jaar lang houdbaar.



Dit zegt Lush over de Lemony Flutter:
Een heerlijk rijke crème voor je nagelriemen. Gebruik ook voor je ruwe ellebogen, knieën en hielen.


Laat ik beginnen met de geur. Deze crème heeft een citroengeur die ik ontzettend lekker vind ruiken. Ik houd sowieso van citroenen, dus dit is echt een heerlijke crème voor mij. Je moet er wel van houden, als je niet van de citroengeur houdt, kan ik begrijpen dat je de geur van de lemony flutter ook niet lekker zal vinden. Mijn zusje vind het stinken maar ik ben er dol op.


De lemony flutter heeft vanboven een soort olielaagje met bubbels, daaronder zit de echte crème. Maar je kan ook gewoon dat bovenste laagje gebruiken.

Je hebt inderdaad maar een klein beetje nodig. Ik vraag me af of dit wel op gaat geraken in één jaar tijd. 


Werkt hij nu echt zó goed?
Ik gebruik deze crème nu drie weken elke dag op mijn nagelriemen. Hij verzorgd ze prima. Ik vind wel dat het geen wonderproduct is. Want je nagelriemen gaan er niet ineens fabolous uitzien. Dat hangt namelijk volledig van je eigen nagelriemen af. Sommige mensen hebben van hun eigen prachtige nagelriemen, andere niet. Maar de Lemony Flutter verzorgd ze wel fantastisch, ze gaan er een stuk beter uitzien en je kan je nagelriemen veel gemakkelijker terugduwen nadat je deze crème hebt gebruikt. Verder gebruik ik de Lemony Flutter ook voor mijn handen, en soms op droge plekjes zoals m'n knieën.

Ik gebruik deze crème ook op mijn lippen, volgens mij is hij daar helemaal niet voor bedoeld maar oh wat werkt hij goed! Mijn lippen worden zacht en krijgen een glansje. Ik gebruik het zelfs meer op m'n lippen dan op m'n nagelriemen.

Jep, ik ben fan van de Lemony Flutter, en ik zou hem zeker opnieuw kopen wanneer hij op is. Niet alleen voor mijn nagelriemen maar vooral voor mijn lippen vind ik deze crème heerlijk.

Lush - Lemony Flutter:
  • Nagelriemcrème
  • kan je ook gebruiken op je handen, knieën, ellebogen, droge plekjes, lippen,...
  • ruikt heerlijk naar citroen
  • zuinig in gebruik
  • verzorgd mijn nagelriemen, laat ze er beter uitzien
  • een jaar houdbaar
  • €10,45 voor 50g
  • Te koop bij de Lush
  • Aanrader!
Zijn jullie net zo fan van de Lemony Flutter als ik?
Liefs,
Sheela




13 opmerkingen:

  1. Klinkt goed!

    Ik volg je via Bloglovin' :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat er bij mij in de buurt geen Lush is, maar je kan het ook online kopen toch? Dichtbij zijnde is den bosch maar dat is nog 3 kwartier rijden haha.
    Leuk artikel!

    Ik volg je nu via bloglovin, het zou leuk zijn als je mij terug volgt.
    Neem een kijkje op mijn site
    http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, je kan ze ook online bestellen. Bedankt om me te volgen & natuurlijk volg ik je terug! <3

      Verwijderen
  3. Lush heeft bijna altijd fijne producten :D x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Huh, bij mij ziet hij er heel anders uit, ook zonder de olielaag.. maar oh my god.. nog lekkerder zo! :O Ja, ik heb een zwak voor de flutter, omdat ze er zo lekker uitzien + ruiken. Maar ik moet toegeven dat het niet echt een wonderproduct is, wel helpt het bij mij goed in verband met het vele handen wassen. :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja klopt, op foto's van andere bloggers ziet hij er anders uit. Ik weet ook niet hoe dat komt :s

      Verwijderen
  5. Oeh ziet er goed uit, maybe toch maar eens iets bestellen bij lush online als het kan ;P

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik zweer erbij. Ik heb ontzettend breekbare nagels en die worden 10x steviger als ik Lemony Flutter vaak gebruik. Verder kun je het prima op je lippen gebruiken! Bij mij adviseerde de verkoopster dat zelfs :).

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed! Het klopt trouwens wat je zegt over dat ze bij de Lush je zo goed helpen, ik ben ook een keer in Utrecht geweest en ik wou haast niet meer weg zo leuk vond ik het.

    BeantwoordenVerwijderen