zaterdag 5 oktober 2013

Look met Claire's kit


Als ik eerlijk moet zijn, dan gebruik ik eigenlijk bijna nooit make-up paletten met poeder, gloss, oogschaduw,... . Ik gebruik wel oogschaduwpaletten omdat ik toch vaak meerdere kleuren gebruik in één look. Make-up paletten zijn wel ontzettend handig, zeker voor op reis. Op vakantie neem ik meestal gewoon één make-up palette mee en los van dat mijn aller belangrijkste make-up producten. Laatst kreeg ik eentje cadeau van mijn oom uit Canada. Nja, eigenlijk kreeg mijn zusje het, maar wij delen de meeste spullen toch met elkaar. Ik heb een ooglook gemaakt met dit palette en vandaag ga ik deze aan jullie laten zien.




Het palette is klein en rond, hij neemt absoluut niet veel plaats in beslag, ik vind hem mega handig om mee te nemen, maar ook gewoon voor thuis. Stel dat je graag veel verschillende kleuren gebruikt maar je wilt niet allemaal mono's kopen, dan is een palette toch ideaal?


De bovenste laag bevat allemaal verschillende oogschaduwkleurtjes die heel goed met elkaar te combineren zijn. Je hebt van alles wat, ik mis alleen de kleur rood maar ergens snap ik ook wel dat ze die kleur niet in het palette hebben. Rood is namelijk een moeilijke kleur om mee te werken als oogschaduw, je ogen kunnen er snel geïrriteerd uitzien, maar als je het goed gebruikt, kan het wel mooi staan.



Het pigment is ook erg goed, wat ik wel had verwacht omdat ik een heel erg goed gepigmenteerd oogschaduwpalette heb van Claire's.
Soms heb je met paletten dat oogschaduws nogal korrelen waardoor heel het palette vuil wordt, bij deze is dat niet het geval omdat het amper korrelt en als je erover blaast dan verdwijnen de weinige korreltjes meteen.



Mijn favoriete kleur zit aan deze kant, helemaal links de goudbruine kleur. Ik vind wel dat sommige kleuren iets meer pigment afgeven dan anderen. Als je de lichtblauwe en donkerblauwe kleur vergelijkt zie je al een groot verschil.



Op de tweede laag zitten vier lipglossjes, een blush en een bronzer en in de onderste laag zitten wat tools en drie lipkleuren.


Dit zijn de glosjes, ze glanzen enorm en zijn erg romig van textuur. Mijn favoriet is de rode kleur.


Blush en bronzer, de blush geeft best veel pigment af maar helaas is de bronzer niet de kleur die ik kan gebruiken als bronzer. Voor poeder over mijn hele gezicht is hij wel ok maar dan is het nadeel wel dat hij zo tussengepropt zit tussen de rest, waardoor ik er moeilijk in kan met mijn grote poederkwast.

De tools zijn wel flut, er zit een mascaratje bij, die zien jullie zo dadelijk in een look, een lippenseel die ik niet zo fijn vind werken, een klein kwastje voor de blush en bronzer maar die is absoluut niet zacht. Hij pakt de kleur wel goed op dus het is wel handig als je geen plaats hebt voor je gewone kwasten. Verder zitten er nog twee sponsapplicators bij, als je die gebruikt is dat wel handig. Zelf gebruik ik ze niet.




Dit is mijn oog zonder make-up, ik heb alleen wat foundation en oogschaduwbasis op.




En dit is de look die ik heb gemaakt, ik heb al de roze/paarse kleurtjes gebruikt met wit in m'n ooghoek als highlighter. Verder heb ik wat blauw onder m'n oog aangebracht.


De mascara geeft wel wat effect maar het is niet zo spectaculair. Ik gebruik liever mijn gewone mascara, die geeft meer volume.



Als ik buiten het palette geen make-up mee had, dan zou dit dus mijn uiteindelijke look zijn maar ik mis echt wel een oogpotlood of eyeliner. Jammer, dat die er niet bij zit, ik zou die zeker nog aanbrengen, ook omdat de mascara niet zo intens is.



Ik ben wel erg tevreden over het palette, er zitten leuke kleurtjes in, je kan er zowel heftige als subtielere looks mee maken. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en blijven lang zitten. Het enige minpunt is dan wel dat de mascara niet zo goed is en er zit geen oogpotlood of eyeliner bij.


Claire's - make-up kit:
  • Handige, kleine, ronde verpakking
  • bevat 14 goed gepigmenteerde oogschaduws
  • 4 lipglosjes
  • 1 blush
  • 1 bronzer
  • 3 lippenstiften
  • kwasten waar ik niet tevreden over ben
  • bevat geen eyeliner of oogpotlood
  • subtiele mascara
  • je kan er heftige als subtiele looks mee maken
  • Aanrader!


Vinden jullie zulke paletten handig?
Liefs, 
Sheela

16 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit en mooie ooglook heb je er mee gemaakt.!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. great ! love the colours !
    Maybe we follow each other !?
    If yes, let me know when you´re follow me & ill follow back :)

    Happy Sunday !

    www.YulieKendra.com

    BeantwoordenVerwijderen

  3. hi dear!great blog i love it! so if you want we can follow each other on GFC and Facebook!Let me know on my blog!kiss

    danslavalise.blogspot.com
    Follow danslavalise on facebook

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Great colours!))
    Hello dear!) I am your new follower) Hope you follow me back, it would be great!))

    http://fancyshot.blogspot.ru/

    Keep in touch!^^
    XOXO

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wow, nog een redelijk goede pigmentatie! Gurl, de kleurencombinatie is echt geweldig joh!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie kleurtjes heeft het palette en leuke ooglook!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie look! Op de swatches leken de oogschaduws nog wat korrelig maar dat valt in je look echt mee! Ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toffe kit, en ook goede pigment voor de claire's! Prachtige look heb je erbij gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Supermooie look heb je ermee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen