zondag 12 januari 2014

11 things I hate about beauty


Ja, ik ben een beautyliefhebber, ik kan uren spelen met make-up en ik blijf maar nieuwe dingen kopen, maar ik moet toegeven dat er soms momenten zijn wanneer ik me er zo aan erger. Op zulke momenten wil ik wel gooien met mijn beautyproducten om ze achteraf met veel liefde te behandelen omdat ik er eigenlijk niet zonder kan. • Dat moment wanneer je je gesteild plukje haar loslaat met de steiltang en het tegen je gezicht aanbrandt.
  Zeker in de zomer, wanneer het super heet is, kan het soms een hel zijn om met die hete steiltang aan de slag te gaan, en zeker wanneer je dan een prachtig, brandend plukje tegen je gezicht aan krijgt.
 • Te veel serum in je pas gewassen haar doen waardoor het weer vettig is.
 • Te dicht bij de spiegel mascara aanbrengen waardoor de hele spiegel vol hangt.Dit overkomt mij zo vaak! Ik moet zo dicht mogelijk bij de spiegel staan als ik mij opmaak, ik wil gewoon elk detail kunnen zien, en dan krijg je dit als gevolg natuurlijk. En toch blijf ik me soms afvragen waar de zwarte plekjes op m'n spiegel vandaan komen.

 • Je shampoo die veel sneller opgaat dan je conditioner.Ik bedoel, je koopt het meestal gelijk, je gebruikt ze met elkaar dan horen ze ook gelijk op te gaan, maar neen, de conditioner moet dubbel zo lang meegaan. Ik zou ook het liefst gelijk aan mijn volgende set conditioner en shampoo willen beginnen zonder te weten wat ik nu met die eenzame conditioner moet.
 • Wanneer je lippenbalsem niet meer uit de verpakking komt maar wanneer er wel nog wat inzit.
  Als het een doodnormale balsem is, no worries! Is het een favoriet, dan moet ik ALLES opmaken, ik zorg er wel voor dat ik er alles uitkrijg.

 • Wenkbrauwhaartjes die je wel ziet zitten maar te kort zijn om te epileren.
  Ik denk dat elk meisje hier wel een hekel aan heeft, je ergert je er zo aan, probeert in alle mogelijke bewegingen dat haartje uit te trekken, maar helaas zal je nog een paar dagen moeten wachten.
 • Een vuile oogschaduwkwast gebruiken waar een andere kleur op zat waardoor je je hele ooglook verpest.

 • Hoofdpijn van een te strakke/hoge staart of dot.
  Oh man, jullie weten dat ik véél haar heb, en ook nog eens ontzettend dik. Ik doe er graag verschillende dingen mee (vlecht, dot, paardenstaard, los, ...), maar wanneer het goed strak zit, houd ik dat niet langer dan een paar uur vol. Weet je wat pas een grote marteling is voor mij? Een volledige dag met een donut-knot rondlopen, ik doe die nacht geen oog dicht.
 • Tonic en oogmake-upremover met elkaar wisselen, en je blijven afvragen waarom de make-up er niet goed afgaat. • Dat moment wanneer je vingers volhangen met oogpotlood terwijl je er écht alleen mee op je oog hebt gewerkt.


 •  Je zit klaar om jezelf een geweldige manicure te geven, doet het flesje open en dan gebeurt dit:Zo, dit waren mijn aller grootste beauty irritaties, wat zijn die van jullie?

Liefs,
Sheela                                                                                     bron bovenste foto

7 opmerkingen:

 1. Haha, heel herkenbaar! Vooral dat van die te korte wenkbrauwhaartjes is echt onwijs irritant.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik ben dus niet de enige met dit paardenstaart probleem! xsummer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel erg leuk artikel! ik denk alleen wel dat je bedoeld dat de conditioner sneller op is dan se shampoo en niet andersom:P ik gebruik in ieder geval altijd eer conditioner dan shampoo maar zeg het maar als ik fout zit :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij mij gaat de shampoo altijd sneller op :) maar dat komt omdat ik vaak twee keer shampoo aanbreng en ik gebruik weinig conditioner, enkel in de lengtes (van m'n oor tot aan de puntjes)
   xx

   Verwijderen
 4. hahaha dit is zo grappig en zo herkenbaar, wat ik ook altijd heb met mijn mascara is dat ik dan net moet niezen waardoor de mascara weer over mn gehele ooglid zit… bummer!

  Leuk blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! X :)

  www.ingewm.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha wat een grappig artikel, ik herken serieus elk dingetje! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen