zondag 16 maart 2014

Review: Bvlgari - Jewel Charms



Meestal zien jullie hier alleen maar merken zoals Essence, Catrice, Hema,... maar heel af en toe laat ik op mijn budgetbeautyblog ook wat duurdere merken voorbij komen. Dit zal niet vaak gebeuren want het blijft natuurlijk een budgetbeautyblog, maar soms is afwisseling wel nodig. Vandaag review ik een parfum van het merk Bvlgari. 




Dit is mijn allereerste product van Bvlgari, ik kende het merk eigenlijk niet zo goed totdat ik deze parfum had. Hij heet BLV Eau de Parfum II , en komt uit de lijn Jewel Charms, deze heeft nog zes andere parfums in andere geurtjes en kleurtjes. Ik heb de blauwe variant. Het is een mooie luxe verpakking, het enige wat mij stoort is dat het flesje geen platte bodem heeft, waardoor je hem niet echt neer kan zetten. Het is flesje van 25 ml.


Het flesje ligt goed in de hand, en is best klein dus je kan hem gemakkelijk meenemen. Het is een eau de parfum, dus de geur blijft langer hangen dan bij een eau de toilette. Bij een eau de toilette heb je vaak dat je 's morgens een aantal keer parfum spuit, en dat je in de middag niets meer kan ruiken van de geur. Een eau de parfum is altijd wat sterker van geur en blijft veel langer hangen, daarom zijn ze meestal ook duurder dan een eau de toilette.


Als je naar het flesje kijkt verwacht je een frisse, koele geur zoals Davidoff van Cool Water, maar dit is eerder een warme geur. Ook wel fris maar ik vind dat het meer een avondgeur is. Als je hem opspuit ruik je al snel de alcohol maar dat is tijdelijk, daarna ruik je mandarijntjes en viooltjes. Ik vind het een hele lekkere geur en zeker geschikt voor iedere leeftijd.


Bvlgari - Jewel Charms - BLV Eau de Parfum II:

  • uit de lijn Jewel Charms met 7 varianten
  • kleine, mooie verpakking 
  • zonder platte bodem
  • eau de parfum
  • 25 ml
  • geur blijft lang hangen
  • chique, warme geur
  • voor alle leeftijden
  • €36,56





Hebben jullie een parfum van Bvlgari?

Liefs,
Sheela

4 opmerkingen:

  1. leuk flesje. De prijs valt nog mee als ik er naar keek had ik een flesje van 100 euro verwacht. Fijn dat je dit hebt gereviewd. Ik had nog nooit van dit merk gehoord :D
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie flacon.. ik ben benieuwd hoe hij ruikt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lijkt me een heerlijke geur, en wat een prachtige flacon!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zelf geen geur van Bvlgari maar deze lijkt me erg lekker! X

    BeantwoordenVerwijderen