zaterdag 12 april 2014

Quick tip: limonadetap bij de HEMA



Je hebt ze vast wel eens zien voorbij komen, mooie foto's op Pinterest en Weheartit met tapkraantjes. Zo een grote pot met drinken wat je makkelijk kan nemen via een kraantje. Het ziet er zo leuk uit, elke keer wanneer ik het zie denk ik "Dát moet ik hebben later op mijn bruiloft", want zeg nu zelf, het ziet er zo leuk en zo mooi uit, hier heb je gewoon een speciale gelegenheid voor nodig. 



Je kan het natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. Laatst liep ik in de HEMA, en zag ik dat zij een heel  voordelig tapkraantje hadden. Ik moest er even een foto van maken.


Ok, ze zien er misschien niet even chic uit als op de pinterest foto's, maar ze zijn wel nog steeds heel leuk. Ze hebben verschillende soorten, in mijn Hema hadden ze witte en groene maar op internet zag ik dat ze er ook gele hebben. De bakken zijn transparant dus je ziet wat er in zit. Als het sapje nu een mooie kleur heeft, ziet dat er super leuk uit.


Van boven heb je een deksel, je kan er gemakkelijk sap in doen en het heeft ook een handvat, dus je kan hem gemakkelijk meenemen naar je tuin of bijvoorbeeld een picknick. De limonadetap is heel voordelig, je betaalt er slechts €4,50 voor. 



Ik was meteen enthousiast toen ik het zag, ik moest dit even met jullie delen. Hieronder zet ik nog mooie plaatjes met tapkranen om inspiratie op te doen.






Wat vinden jullie van tapkraantjes? Gaan jullie deze van de Hema kopen?
Liefs,
Sheela

5 opmerkingen:

  1. Jouw Jirkaschat15 april 2014 om 21:31

    OMG... hebbe.hebbe.hebbe.hebbe.hebbe!! Die ga ik gewoon morgen direct halen!
    Kussies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat zijn ze ontzettend leuk hè?! Me huisgenootje heeft er een voor haar verjaardag gekregen dus ik hoef hem niet meer te kopen. Leuke blog en mooie foto's! x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zijn echt leuk! Je kan er ook vers geperste sinaasappelsap indoen.

    BeantwoordenVerwijderen