maandag 8 juni 2015

London Shoplog


De reden waarom er de laatste tijd minder artikelen online kwamen was omdat ik in Londen zat. Ik ben voor ongeveer 10 dagen in Londen geweest, ik heb me rot geamuseerd en natuurlijk flink geshopt. Kijk je mee naar mijn aankoopjes?



We waren naar een winkelcentrum in Sutton geweest, waar ook een Primark was. Daar kocht ik een sjaal, armbandjes en sokken.


Bij de Superdrug (I lovee de Superdrug) kocht ik nepwimpers, wimperlijm en een Carmex getinte lippenbalsem. Ik ben helemaal gek van Carmex, het is wat mij betreft de beste lippenbalsem voor als je snel last hebt van kapotte lippen. Ik wist niet dat ze ook getinte varianten hadden.
Ik was ook al een hele tijd opzoek naar deze wimperlijm van DUO, het schijnt één van de beste wimperlijms te zijn en ik heb slechte ervaring met bijna alle andere lijmen, dus ik ben erg benieuwd. Ik zal hier binnenkort nog een ooglook mee maken.



Dit heb ik niet zelf gekocht, mijn schoonzus die in Londen woont, had mij dit meegegeven voor mijn zusje.


Londen is echt heaven voor make-upkwasten. Je vind er zo veel merken, ze zijn goedkoop en ze zijn kwalitatief heel goed. Ik nam deze grote poederkwast mee. Ook nam ik nail art brushes mee voor jullie! Ja, hier ga ik een winactie mee houden. Verder kocht ik nog een Clean & Clear deep cleansing lotion, waar ik ook goede ervaringen mee heb.


Van mijn nichten kreeg ik dit notitieboekje en de oorbellen met ketting, super lief :) Ik hou van mijn nichten, ik lach niet snel maar zij krijgen me heel makkelijk aan het lachen, ik had bijna elke dag buikpijn door hen. Ik mis ze.


Ik heb zo genoten van mijn vakantie, niet zo zeer om Londen zelf maar vooral door m'n familie. Ik heb veel familie in Londen en ze zijn zo lief allemaal <3 Ik hoop dat ik snel weer kan gaan.

In welke stad shoppen jullie het liefst?

Liefs,
Sheela

4 opmerkingen:

  1. Wat een leuke aankoopjes! Londen is een stad waar ik ook dolgraag eens naartoe zou willen gaan! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt! Zeker doen! Je vind er zo veel en naar mijn mening zijn de goedkope winkels daar kwalitatief beter dan de goedkope winkels hier. Ik heb net de poederkwast opengemaakt en ohmygod, geweldig is die! Hij was maar £4. De volgende keer koop ik er meer.
      Bedankt voor je reactie!

      Verwijderen
  2. wat een leuke aankopen heb je gedaan.! ♥ xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In londen kun je echt heerlijk shoppen en daar slaag ik ook altijd wel heeeel goed. Vooral bij de winkels die je niet in Nederland hebt.

    BeantwoordenVerwijderen