donderdag 10 juli 2014

Caviar nails


Caviar nails zijn een paar jaar geleden erg populair geworden, je zag overal foto's en reviews. Ik ben er altijd wel al benieuwd naar geweest maar heb ze nooit gekocht omdat het me niet zo handig leek. Ik dacht namelijk dat de bolletjes snel van je nagels af zouden vallen. Een tijdje geleden heb ik toevallig twee setjes cadeau gekregen, één van een vriendin en één van mijn tante. Nu ik dit typ heb ik caviar op m'n nagels, benieuwd wat ik ervan vind? Lees snel verder!


Op de achterkant staan de gebruiksaanwijzingen. Je moet dus eerst je nagel lakken, er meteen kaviar op strooien, aanduwen en wachten. De kaviar die naast je nagel valt vang je op in een bakje en kan je gemakkelijk via het trechtertje dat erbij zit terug in de verpakking stoppen.

                                    


De pareltjes zijn zó mooi! Ik kan er echt lang naar blijven kijken. Ik vind het flesje ook al mooi als je het flesje ergens neer zet.


Zoals ik al zei heb ik twee setjes, een paarse en een roze. De roze heeft licht en donker roze kaviar balletjes gemengd, de paarse heeft één paarse tint bolletjes.


Belangrijk is dat je nagellak nog nat is, een tip is dus om je nagel één per één te behandelen in plaats van alle nagels eerst te lakken. Je hoeft geen dikke laag te gebruiken, gebruik een normale hoeveelheid lak en strooi er de bolletjes op. Zorg dat je geen nagellak meer kan zien. 


Ik was best verrast omdat de parels goed op hun plek bleven zitten.Na vier nagels was mijn flesje bijna leeg en zat alles in het bakje.


Wat een mooie achtergrond!Dit kan je gemakkelijk terug in het flesje doen zonder dat de parels naast de trechter vallen.


Ik dacht dat een topcoat gebruiken wel belangrijk was zodat de parels langer zouden blijven zitten, maar toen gebeurde dit:


De kleur ging er af, heel jammer. Geen topcoat gebruiken dus!


Zo zagen mijn nagels eruit na een dag. Er waren heel wat parels af, vooral bij de rand. Ook de kleur was weg, volgens kwam dit door de zeep.


Conclusie: Ik vind het setje wel fijn, ik zou het gebruiken voor een feestje of iets dergelijks. In ieder geval voor één dag of maximum twee. Want na twee dagen worden de gaten erg zichtbaar en is de mooie kleur volledig weg. Ik zou wel maar één vinger doen, dat vind ik het mooist.

Claire's Nail Pearls (Caviar):

 • prachtige verpakking
 • trechter en opvangbakje inbegrepen
 • makkelijk aan te brengen
 • blijft een dag goed zitten
 • kleur gaat af (door zeep en door topcoat)
 • 13 gram (weinig als je altijd al je nagels wilt doen, goed voor als je telkens één nagel doet)
 • €6,95
 • verkrijgbaar in verschillende kleuren
 • niet getest op dieren
 • te koop bij Claire's
Hebben jullie al eens caviar nails gebruikt? Wat vinden jullie ervan?
Liefs,
Sheela

7 opmerkingen:

 1. Toevallig heb ik dit setje in mijn kast liggen, maar nog niet gebruikt. Het lijkt me wel fijn voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het er wel mooi uit zien! Jammer dat het niet zo lang blijft zitten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zag deze laatst ook nog bij de Action, heel mooi effect! X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf effect! Is inderdaad leuk voor een feestje of iets :).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er wel erg mooi uit! Jouw nagels zijn <3 haha xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er leuk uit, inderdaad ook wel leuk voor één avondje maar verder niet. Jammer dat 't niet lang blijft zitten!

  BeantwoordenVerwijderen