zaterdag 23 juni 2012

Review: essence palette - Long beach


Vandaag review ik dit oogschaduwpalettje van essence. Er zijn er zo twee, 01 South Beach en 02 Long Beach. De south beach heeft blauwgroene en bruine kleuren en long beach, die ik heb heeft aardetinten. Dat vind ik persoonlijk heel erg mooi. Wil je weten wat ik ervan vind?





Het is een klein schattig doosje met 8 verschillende kleuren in. De kleuren passen heel goed bij elkaar en ideaal om verschillende ooglooks mee te maken.


Er zit ook een kwastje bij met aan de ene kant een sponsaplicator en aan de andere kant een platte oogschaduwkwast. De sponsaplicator vind ik wel fijn werken, hij hangt ook stevig vast. Vaak komen die sponsjes ervan af maar bij essence is dit meestal niet. 
De kwast aan de andere kant vind ik helemaal niet fijn om mee te werken. Er komt bijna niets op de borstel en door de weinige haartjes kan je het niet goed aanbrengen. 
Wel handig dat dit erbij zit maar ik gebruik het nooit. Ik gebruik altijd mijn eigen oogschaduwkwasten.


Swatches:


Op de tweede foto zie je de kleuren niet zo goed maar ze hebben wel goede pigment. Vooral de bovenste rij.


Ik heb deze look ermee gemaakt. Ik moet zeggen, ik vond het heel erg moeilijk om mijn oog op te foto te zetten. Ik heb wel honderden foto's gemaakt waaruit ik uiteindelijk deze heb gekozen en toch ben ik er niet tevreden mee. Ik ga oefenen, hopelijk wordt het bij een volgende look veel mooier.


Op mijn wenkbrauwbot heb ik de eerste kleur van de bovenste rij heel subtiel gebruikt. In mijn binnenste ooghoek heb ik de tweede kleur uit de tweede rij gebruikt en in mijn buitenste ooghoek de derde uit de eerste rij.


Essence - Sun Club - Glamour To Go Eyeshadow - 02 long beach:

  • Mooie verpakking
  • Klein en handig om mee te nemen
  • 8 kleuren
  • met oogschaduwkwast
  • goede pigmentatie
  • 705 g
  • €2.99
  • Te koop bij het Kruidvat

Ik ben heel erg blij met dit palettje en ik pak hem ook regelmatig.
Wat vinden jullie?
Liefs,
Sheela x




6 opmerkingen:

  1. Lijkt me mooi! Die look is echt heel goed gelukt, hoe doe je dat?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie look! ik heb 'm in 01 :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier heb ik al iets eerder over gehoord & lijkt me een fijn palet. Ziet er ook goed uit, duidelijke swatches ook. Leuk dat je nu ook eens een ooglook maakt, zeg! Alleen als ik dit palet zou gaan kopen, zou ik direct de andere erbij gaan kopen van Essence. Ik koop namelijk alsmaar neutrale kleuren, wat ik moet afleren, haha! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kleuren! Ziet er heel goed uit. xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey, die gebruik ik ook ik gebruik de eerste kleur vanboven links deze doe ik over heel mijn oog :) daarna neem ik de 3de kleur links vanonder :) deze die ik alleen op mijn ooglid :) en als laatste maak ik een streepje tegen mijn wimper rand met de 2de van links onder deze breng ik ook aan op de binnen kant van mijn ooglid :) Het zit er mooi uit :) maar ik vind hem moeilijk aan te brengen

    BeantwoordenVerwijderen